Bietul Husky arata in ultimul hal cand a fost salvat de pe strada. E incredibil ce s-a intamplat cu patrupedul in doar 8 luni!

Publicat: 26 feb. 2018, 16:40 Autor: madalina m. Life

Un barbat a decis sa salveze de pe strada un caine de rasa Husky si in cateva luni s-au vazut rezultatele.

Desi initial nimeni nu i-ar fi dat patrupedului nicio sansa, pentru ca bietul Husky arata in ultimul hal si aproape nu mai avea nici blana pe corp, barbatul a decis sa ia cainele acasa si sa il ingrijeasca.

Dupa doar cateva luni, acel caine Husky, care intre timp a primit si numele de Luna, le-a oferit tuturor o lectie puternica de viata. Patrupedul a dat dovada de o transformare incredibila.

Bietul Husky arata in ultimul hal cand a fost salvat de pe strada

Barbatul care a decis sa ii ofere un camin acelui Husky a dovedit ca orice situatie grea poate fi combatuta, desi poate parea imposibila. Cand a luat-o acasa pe Luna, catelusa era in ultimul hal.

Blana ei disparuse aproape de tot, iar in loc ii ramasese doar pielea plina de lovituri prin care i se cunosteau si oasele. Pentru ca acel Husky arata in stare critica si parea ca nu mai mancase de zile bune, barbatului i s-a facut rapid mila.

Astfel ca a decis sa o ia pe Luna acasa si sa o ingrijeasca, oferindu-i un tratament special, pentru ca bietul Husky era foarte slab si parea sa fi fost batut de catre trecatori. Noul stapan a marturist ca in acel moment mai avea acasa inca 7 caini, dintre care 5 fusesera salvati de pe strazi, la fel ca Luna.

Bietul Husky arata in ultimul hal cand a fost salvat de pe strada

In doar 8 luni, efortul barbatului de a pune exemplarul Husky pe picioare s-au putut vedea. Transformarea a fost una incredibila, iar Luna a putut sa isi revina din nou la viata. In clipa in care a adus catelusa acasa, noul stapan a observat ca starea sa era una precara si in mod clar suferise traume psihice foarte mari.

Acesta a marturisit ca la inceput patrupedul nici nu voia sa se joace si prefera doar sa stea sau sa doarma, pentru ca parca se temea. „Anul trecut am salvat 25 de caini de pe strada si toti au fost mai apoi adoptati, le-am gasit cate o familie iubitoare”, a povestit barbatul.

Totodata, in imagini se poate observa clar ca Luna avea foarte mare nevoie de ajutor, iar atunci cand a fost observata pentru prima data pe strada parea ca nu va supravietui conditiilor precare.

(sursa: boredpanda.com)

Publicat: 26 feb. 2018, 16:40 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă