Uita-te atent la pitbull-ul asta! Ce poate sa faca e incredibil! Chiar si daca esti la etajul DOI, nu scapi!

Publicat: 23 feb. 2018, 14:32 Autor: D. C. Life

Uita-te atent la pitbull-ul asta! Ce poate sa faca e incredibil! Catelusa e antrenata pentru a participa la Olimpiadele canine si se poate catara pe un perete vertical pana la 4 metri.

Antara e un pitbull cu un talent special. Patrupedul este marele campion al Mexicului la catararea pe un perete vertical. Animalul a fost special antrenat pentru a sfida legile fizicii si se urca cu o viteza uluitoare pe pereti sau in copaci.  Uita-te atent la pitbull-ul asta! Ce poate sa faca e incredibil!

Stapanul lui Antara, Rafael Caraveo Saldivar, in varsta de 34 de ani, a antrenat patrupedul timp de 1 an si jumatate pana ca animalul sa ajunga sa depaseasca recordul. Rafael antreneaza cainele de 3 ani cate doua ore in fiecare zi, 5 zile pe saptamana in locuinta lor din Comalcalco, Mexic. Patrupedul atletic participa la varianta canina a Olimpiadei, in timpul careia trebuie sa faca dovada vitezei, a fortei pe care o detine si a agilitatii.

pitbull campion al americii la cataratul pe perete vertical

pitbull campion al americii la cataratul pe perete vertical

Uita-te atent la pitbull-ul asta! Ce poate sa faca e incredibil!

In timpul acestui tip de competitie sportiva cainii trebuie sa se catere pe un perete vertical, sa se tina cu coltii de o bara cat mai mult timp si sa ridice greutati.

Antara se poate „catapulta” pana la o inaltime de 4 metri pe un perete vertical, performanta absolut uluitoare. „Antara e uimitoare si face sportul asta din pasiune.

Sariturile pe care ni le-a oferit sunt de neegalat. In familie avem 7 caini, insa doar 2 pitbulli sunt antrenati pentru competitiile sportive”, a declarat Rafael, stapanul animalului. Inca de la 7 luni de viata stapanul catelusei a inceput sa o antreneze.

Publicat: 23 feb. 2018, 14:32 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă