Cel mai adorabil catel! E genial cum reactioneaza cand intalneste straini pe strada. Chiar e cel mai bun prieten al omului VIDEO

Publicat: 13 feb. 2018, 16:59 Autor: madalina m. Life

Un caine a ajuns vedeta pe Instagram, dupa ce stapanii sai au observat cum reactioneaza mereu atunci cand e scos la plimbare.

Patrupedul pe nume Louboutina e celebru in special pe strazile din New York, in Statele Unite ale Americii. Cand stapanii il scot la plimbare prin cartierul Chelsea, acesta incepe se aiba un comportament absolut adorabil.

Pe Instagram, catelul care face parte din rasa golden retriever a strans peste 58 de mii de urmaritori. Mai mult, internautii au fost vrajiti de felul in care reactioneaza Louboutina, atunci cand merge la plimbare.

E genial cum acest catel reactioneaza cand intalneste straini pe strada

Stapanul catelului a marturisit ca totul a inceput in urma cu aproximativ patru ani, de Ziua Indragostitilor. In 2014, Louboutina venea tot mai des la stapanul sau, pe nume Fernandez Chavez.

Acesta trecea pe atunci printr-o deceptie amoaroasa si a marturisit ca a putut sa isi revina mult mai repede dupa despartirea care l-a devastat, pentru ca animalul sau de companie venea la el si incepeau sa se tina de mana.

Mai apoi, simpaticul catel a inceput sa isi imbratiseze stapanul, acesta marturisind ca in mod cert patrupedul sau stia ca el trece printr-o perioada destul de grea si incerca sa ii fie constant alaturi.


Acum, barbatul de 45 de ani si-a revenit si se bucura de succesul pe care cainele sau a inceput sa il aiba, in special in randul internautilor. De fiecare data cand merge la plimbare, Louboutina rectioneaza genial.

Atunci cand vede straini pe strada, catelul e atat de dornic sa isi ofere afectiunea, incat se apropie de oameni si incepe sa ii imbratiseze. De cand a inceput sa faca asta, catelul e ajuns celebru si multi straini au marturisit ca patrupedul a reusit sa le faca ziua mult mai buna.

„Nu e niciodata o plimbare obisnuita pentru noi. Petrecem cam doua ore pe strada timp in care imbratiseaza necunoscuti. Multi imi marturisesc ca ziua li se schimba automat. Daca de exemplu au avut o zi groaznica la munca, se simt mult mai bine pentru ca i-a imbratisat Louboutina”, a povestit stapanul patrupedului

(sursa: boredpanda.com)

Publicat: 13 feb. 2018, 16:59 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă