A salvat un caine si dupa 6 luni a avut parte de cel mai frumos cadou: VIATA! Povestea emotionanta a unui cuplu remarcabil

Publicat: 11 feb. 2018, 11:08 Autor: D. C. News 3

Stiti cum spunem ca animalele au posibilitatea de a simti pericolul? Ei bine, asa este si veti afla cum!

A salvat un caine si dupa 6 luni a avut parte de cel mai frumos cadou: VIATA! Poppy Yang din Taiwan a gasit un catel in urma cu 6 luni. Acesta se afla in parcarea unui garaj. Era singur, trist si flamand. Slabise de cat timp nu mai mancase corespunzator.
Asa ca a decis sa il salveze si l-a luat acasa. I-a salvat viata! Asa ca timpul a trecut si intre ei s-a format o relatie de iubire. Cei doi petreceau mult timp impreuna si cainele se atasase enorm de tanara.
La 6 luni de la adoptie, cainele i-a returnat lui Poppy Yang favoarea. Afla pe pagina 2 ce s-a intamplat:

A salvat un caine de la infometare

A salvat un caine de la infometareJoia trecuta a inceput ca oricare alta zi pentru Poppy Yang. Dar nimeni nu stia ca urma sa aiba loc o catastrofa. Singurul care a simtit ca stapana lui este in pericol e catelul salvat de tanara. Twenty a presimtit ca un cutremur devastator urma sa aiba loc.
„In jurul orei 23 joi seara, am ajuns acasa si mi-am scos cainele afara. L-am dus in fata blocului pentru a ne juca putin. Pe la ora 23.30, l-am luat si am intrat in scara. Urcam pe scari in momentul in care Twenty s-a intors in fuga afara. A inceput sa latre la pamant!”, sustine Poppy, citata de thedodo.com.
A salvat un caine de la infometareTanara sustine ca a fost alarmata deoarece nu era latratul normal al cainelui. Fata dorea sa intre in bloc pentru a se spala si culca. Dar cainele a refuzat sa mai intre in cladire. „I-am spus sa termine cu joaca si sa vina acasa. A venit si apoi a iesit inapoi, latrand puternic si disperat”, sustine Poppy.
Vazand ca nu il convinge pe Twenty sa intre, Poppy a iesit in strada dupa el. A stat si s-a uitat la el cateva minute. Apoi a avut loc un cutremur de 6,4 grade care a fost devastator pentru unele cladiri din Taiwan. Din fericire, cladirea in care Poppy locuia nu s-a daramat, cum au patit alte blocuri.

A salvat un caine de la infometare

A salvat un caine de la infometareCand a ajuns acasa, Poppy a constatat ca locuinta ei nu fusese grav avariata. Ii cazusera cateva obiecte de pe raft. Asa ca a intrat in baie unde voia sa isi faca dus.
A salvat un caine de la infometareAcolo a vazut ca incaperea in care trebuia sa se afle ea in timpul cutremurului fusese avariata. Rafturile cazusera si geamurile de la dus s-au spart. Twenty a reusit sa isi salveze stapana de la o tragedie.
A salvat un caine de la infometare
Cutremurul din Taiwan a avut 6,4 grade. Unele cladiri au fost avariate

Poppy a ramas fara cuvinte cand a vazut ca animalul pe care il salvase in urma cu 6 luni i-a salvat viata. „Puteam sa fiu grav ranita pentru ca, in momentul in care sticla s-ar fi spart la cutremur, nu aveam unde sa ma ascund. Cioburile ma puteau rani”, a adaugat Poppy.

Tanara e recunoscatoare ca Twenty a presimtit cutremurul si a facut tot posibilul sa o salveze.
Publicat: 11 feb. 2018, 11:08 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă