Gardianul si-a batut bunicul si a fugit de politie. Ce au gasit in portbagajul lui, dupa ce l-au tras pe dreapta VIDEO

Publicat: 10 feb. 2018, 21:13 Autor: D. C. Life

Caz revoltator in care este implicat un gardian de la penitenciarul Poarta Alba din Constanta!

Gardianul si-a batut bunicul si a fugit de politie. Barbatul a gonit zeci de kilometri cu masina sa pana cand a fost oprit. Cand l-au tras pe dreapta, politistii l-au somat si apoi au perchezitionat masina.
Cand au ajuns la portbagaj, au ramas socati! Oamenii legii au avut neplacerea de a il gasi acolo pe bunicul barbatului. Gardianul de la Poarta Alba il batuse si legaase pe batran. In prezent, bunicul se afla la spital si gardianul la audieri. Afla detalii pe pagina 2:

Gardianul si-a batut bunicul si a fugit de politie

„Aici l-a batut, de aici l-a tarat acolea, de acolo a plecat cu el inspre drum si l-a luat si l-a bagat in portbagaj. Cu picioarele l-a batut”, a povestit Georgeta Rata, sotia batranului din Topalu, judetul Constanta. Femeia sustine ca nepotul ei era negru de furie, dar nu stie motivul exact.
Seful tanarului gardian de 28 de ani sustine ca a observat si el ceva ciudat la angajatul sau. Dar nici prin cap nu i-a trecut ca asa ceva se poate intampla.
Gardianul si-a batut bunicul si a fugit de politie
„Manifesta un comportament neadecvat, a fost violent verbal atat cu colegii, cat si cu seful, iar acesta a decis sa ii intrerupa programul si l-a trimis la domiciliu”, a declarat Gabriel Botezan, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Poarta Alba.
Gardianul si-a batut bunicul si a fugit de politieIn loc sa se duca acasa, gardianul si-a pus o cagula pe cap. A dat buzna in locuinta bunicilor sai. „Am auzit bubuind, cand ma uit pe geam: mascatul! A inceput sa ii care, sa-l bata. Eu am inceput sa tip. Intra inauntru! Ca te iau acum si pe tine! Mi-a fost frica”, a povestit Georgeta Rata. Tipetele lor au alertat vecinii.

Gardianul si-a batut bunicul si a fugit de politie

Gardianul si-a incatusat bunicul si l-a bagat in portbagajul masinii. Apoi a plecat cu el. Rudele speriate au sunat la 112. Un echipaj de politie a plecat pe urmele lui si l-au fugarit 30 de km. Batranul a ajuns la spital cu capul spart si coaste rupte.
„Un tanar in varsta de 28 de ani ar fi intrat in locuinta bunicului sau, l-ar fi lovit si amenintat, ulterior incatusandu-l si transportandu-l in portbagajul autoturismului”, a confirmat Cristina Vasile, purtator de cuvant al IPJ Constanta.
Gardianul si-a batut bunicul si a fugit de politieTanarul de 28 de ani, care face parte din brigada speciala de interventie de la Peniteciarul Poarta Alba, a fost arestat pentru 30 de zile. Acum este pazit de colegii de breasla in arestul Politiei Constanta. A refuzat sa divulge motivul faptei sale.
Nu stie ce voia sa faca sau unde voia sa il duca pe batran. Gardianul a fost acuzat de violare de domiciliu, violenta, amenintare si lipsire de libertate. Ar putea primi o sentinta de 7 ani. Barbatul de 81 de ani va supravietui, spun medicii, dar trebuie sa mai stea un timp la spital.
Publicat: 10 feb. 2018, 21:13 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă