Se pregatea sa nasca si era in culmea fericirii! Aceasta mamica a descoperit insa un adevar socant cand a mers la spital. Ce a adus de fapt pe lume

Publicat: 01 dec. 2017, 14:04 Autor: madalina m. Life

O tanara mamica din orasul Aberdeen, in Scotia, a fost in culmea fericirii cand si-a dat seama ca urmeaza sa aduca pe lume al treilea copil al sau.

Au fost necesare insa sapte saptamani pentru a descoperi adevarul cumplit. Lauren Knowles a fost absolut ingrozita cand a primit un verdict crunt din partea medicilor care i-au spus ce crestea de fapt in burta sa.

Mamica din Scotia facuse chiar si un test de sarcina, tocmai din acest motiv nu s-a gandit vreo clipa ca poate fi vorba de orice altceva. Chiar le-a spus micutilor pe care ii avea deja ca urmeaza sa vina pe lume un fratior sau o surioara.

Aceasta mamica a descoperit un adevar socant cand a mers la spital sa nasca

Vestile au fost insa ingrozitoare pentru Lauren Knowles, cand dupa cateva saptamani de sarcina, viitoarea mamica si-a dat seama ca ceva nu e tocmai in regula.

In varsta de 27 de ani, tanara a trecut insa prin momente traumatizante, atunci cand a primit vestea din partea medicilor. Chiar daca era prea devreme pentru a sti mai multe despre sarcina, medicii au decis sa ii faca acesteia mai multe teste.

Dupa una dintre analize, Lauren a aflat ca are de fapt cancer. Cadrele medicale i-au mai spus tinerei ca forma maladiei cu care se confrunta se numeste o „sarcina molara” si ca va trebui sa urmeze sedinte intense de chimioterapie, in speranta ca se va vindeca.

Aceasta mamica a descoperit un adevar socant cand a mers la spital sa nasca

Mamica de 27 de ani si-a pierdut absolut tot parul in timpul tratamentului, iar intr-o seara a inceput sa aiba dureri cumplite, desi urma sa fie operata, iar tumoarea extirpata.

A dat insa „nastere” singura si speriata, avand o hemoragie foarte mare, fiind ulterior dusa la spital de catre sotul ei. Dupa ce au bagat-o de urgenta in sala de operatie, medicii au mai observat ca tumoarea continua sa creasca intr-un ritm alarmant.

Desi a fost avertizata ca nu ar trebui sa mai incerce sa aiba copii, tanara mamica a reusit sa ramana intr-adevar insarcinata, doi ani mai tarziu, dupa ce a invins in lupta cu cancerul. Ea a adus-o pe lume pe Indi, o fetita perfect sanatoasa.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 01 dec. 2017, 14:04 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă