I-a venit sorocul si a mers la spital sa nasca! Pe masa de operatii, medicul a avut un moment de ezitare: ce a scos din burta femeii

Publicat: 25 oct. 2017, 15:55 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Caz unic in statul american Ohio. O femeie de 32 de ani, insarcinata cu gemene identice, a izbucnit in plans in timpul operatiei de cezariana prin care au fost aduse pe lume micutele ei. Surorile, pe numele Jillian si Jenna, au reusit sa ii surprinda pe medici dupa ce au venit pe lume tinandu-se de mana. Potrivit people.com, sarcina mamei a fost una rara, denumita monoamniotica.

Pe durata celor 9 luni de sarcina, gemenele au impartit sacul si lichidul amniotic, dar si placenta.

Mama lor, Sarah, este cea mai fericita: ”Sunt deja cele mai bune prietene. E greu de spus cat de bucuroasa sunt ca ele sunt bine”.

Prima care a venit pe lume a fost Jenna, urmata la 40 de secunde de Jillian. Micutele au avut probleme respiratorii, insa dupa au stat la incubator cele doua si-au revenit complet. Gemenele s-au nascut in 2014 si sunt in continuare de nedespartit. Fac toate lucrurile impreuna, se tin mereu de mana si se comporta de parca ar fi aceeasi persoana.

Potrivit medicilor, mai putin de 5% din gemeni impart acelasi sac amniotic. Gemenii care se afla in acest caz pot fi in pericol, pentru ca unul dintre copii poate fi sugrumat de cordonul ombilical.

Publicat: 25 oct. 2017, 15:55 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă