Ce s-a intamplat cu gravida care s-a pozat acoperita cu mii de albine. Tragedia s-a petrecut la scurt timp dupa sedinta foto :(

Publicat: 17 nov. 2017, 15:13 Autor: madalina m. Life

O femeie gravida a ajuns celebra in urma cu cateva luni, dupa ce a realizat o serie de fotografii inedite. In acele imagini ea era acoperita cu zeci de mii de albine, iar pozele au devenit rapid virale spre groaza internautilor.

Pe nume Emily Mueller, gravida de 33 de ani, originara din oraselul american Akron, din statul Ohio, a uimit o lume intreaga atunci cand a publicat imaginile. Mai mult, ea a avut pe burtica de gravida 20 de mii de albine.

Desi a fost avertizata cu privire la decizia sa de-a se poza astfel, Emily nu a tinut prea tare cont de absolut nimic pentru ca si-a dorit foarte mult sa realizeze acea sedinta foto.

Ce s-a intamplat cu gravida care s-a pozat cand era acoperita cu zeci de mii de albine

Doar ca femeia de 33 de ani, gravida cu cel de al patrulea copil al ei, pare sa isi regrete foarte mult actiunile acum, pentru ca tragedia s-a produs la scurt timp dupa sesiunea de fotografii cu albine.

Aceasta a povestit prin intermediul contului de Facebook ca a pierdut sarcina, desi mai avea foarte putin pana cand bebelusul urma sa vina pe lume. La un moment dat insa nu i-a mai simtit acestuia nicio miscare.

Asa ca a decis sa mearga la medic acolo unde a aflat vestea cumplita. Micutului nu ii mai puteau fi auzite bataile inimii, iar Emily a fost operata de urgenta.

Ce s-a intamplat cu gravida care s-a pozat cand era acoperita cu zeci de mii de albine

In clipa in care a fost dusa in sala de operatii, gravida a sperat pana in ultima clipa ca bebelusul sau mai traieste. Insa acesta murise de cateva zile.

Momentan nu se stie daca gravida a avut de suferit din cauza faptului ca a vrut sa fie acoperita cu 20 de mii de albine in timpul unei sedinte foto. Medicii vor face insa mai multe teste pentru a vedea ce a dus la decesul bebelusului.

„Eram atat de ocupata cu toate pregatirile, ca nu am mai dat importanta miscarilor bebelusului. Medicul a stat langa mine si mi-a zis la ecograf ca micutul meu a murit. Toate detaliile mi-au ramas adanc intiparite in minte”, a povestit Emily Mueller, potrivit insideedition.com.

 

Publicat: 17 nov. 2017, 15:13 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă