Liviu Teodorescu: „Am scris-o în memoria bunicii și a unchiului meu, care s-au stins anul trecut și care mi-au lăsat un gol mare în suflet”

Publicat: 07 Jul. 2018, 13:40 Vedete

Despre ce vorbește artistul?

Liviu Teodorescu continuă proiectul muzical #LiTemoments început anul trecut, astăzi cu rei momente noi. Piesa numărul 2 pe care a lansat-o artistul în cadrul acestui proiect are o poveste specială, impresionantă și atât de personală. „Prima piesă de pe LiTEmoments are o poveste destul de personală.

Am scris-o în memoria bunicii și a unchiului meu, care s-au stins anul trecut și care mi-au lăsat un gol mare în suflet. Este una din piesele care s-au scris singure dintr-o nevoie, nu îmi pot asuma compoziția, deși mâna mea a scris versurile și gura mea a cântat linia.

A doua piesă merge în cu totul alt plan și este despre relațiile toxice sau dependența pe care uneori o dezvoltăm pentru oamenii din viața noastră. Poate fi interpretată ca o piesă de dragoste sau ca o piesă despre orice fel de relație interumană.

«Să nu te prind la ușa mea», asa începe refrenul, și cred că e destul de sugestiv.

A treia piesă este despre faptul că, în iubire, ca în orice altceva, destinul se schimbă în funcție de noi. Noi facem destinul, nu el pe noi, asta e ideea piesei «Scris în stele»”, a spus Liviu.

Cele trei piese ale proiectului #LiTEmoments au fost scrise și compuse de Liviu în studioul sau LiTE Music, iar videoclipurile filmate în același cadru ne transpun într-o călătorie prin care artistul își deschide sufletul. Acestea vor fi lansate o dată la două săptămâni, în fiecare vineri la aceeași oră, respectiv 10:00, pe canalul de Youtube al artistului.

Primul sezon #LiTEmoments a cuprins o colecție de patru piese care au evidențiat trăiri bazate la început pe un orgoliu puternic și pe mirajul unei iubiri care ajunge la final, iar bărbatul a rămas doar cu amintirile relației.

Piesele „Unele întrebări”, „Prefă-te”, „Gândul meu” și „Nu e treaba mea” au reușit să strângă peste 18 milioane de vizualizări pe canalul de Youtube a lui Liviu, acesta fiind unul din motivele care l-au motivat să continue povestea cu un nou sezon.

Liviu Teodorescu pregătește lansarea primului său LP „Lista de păcate”, care va cuprinde piese noi, dar și single-uri cunoscute precum cel care îi dă titlul LP-ului.

Single-ul „Lista de păcate” în colaborare cu Killa Fonic a strâns aproape 5 milioane de vizualizări, la o lună de la lansare.

Publicat: 07 Jul. 2018, 13:40 Vedete
Pe aceeași temă