Cum a primit Liviu Teodorescu vestea că o să fie tată! Soția lui este însărcinată în 4 luni! „Sunt cel mai fericit om din lume!”

Publicat: 06 mart. 2023, 09:35 Autor: Dora Bazavan Vedete

În cursul zilei de ieri, Liviu Teodorescu (30 de ani) a dat vestea că va fi tătic. Artistul le-a dezvăluit fanilor săi fericirea supremă pe care o trăiește alături de soția lui, Iulia, cu care s-a cununat religios pe 24 iulie 2021.

Cântărețul și iubita sa din liceu sunt acum în culmea fericirii! Liviu Teodorescu și Iulia Iacob sunt împreună de 13 ani. Au fost colegi de liceu, în aceeași clasă și acum urmează să devină părinți! Iar soția artistului i-a dezvăluit surpriza într-un mod inedit. A pus într-o cutie specială o pereche de adidași albi de bebeluși cu mesajul.

Cum a primit Liviu Teodorescu vestea că o să fie tată!

„Bună, tati! Te rog să îi ții tu până ne vedem. Eu și mami, te iubim!”. Cutia cu adidașii și mesajul a fost frumos împachetată și oferită lui Liviu Teodorescu de către soția lui, în timp ce amândoi erau împreună la un restaurant unde luau masa împreună. Liviu a primit cadoul și l-a desfăcut dar a rămas uimit de ce a văzut acolo și a avut lacrimi în ochi. La prima vedere părea că nu înțelege prea bine despre ce este vorba, apoi s-a dezmeticit, s-a ridicat și și-a sărutat soția. Ambii au fost vizibil emoționați iar Iulia a filmat tot momentul așa că amândoi soții vor avea o amintire frumoasă cu momentul în care artistul a fost anunțat că va deveni tătic!

„Azi sunt cel mai fericit om din lume. Acest „Azi” a fost acum 4 luni, când am aflat că vom fi 3. 2 oameni care se iubesc, mai aduc pe lume un suflet. Este copleșitor sentimentul, nu poate fi descris. Filmulețul a fost făcut de Iulia care a vrut să mă anunțe într-un fel pe care să nu-l uit toată viața. Suntem fericiți!”, a fost mesajul transmis pe rețelele de socializare de Liviu Teodorescu.

Cei doi soți își doreau foarte tare un copil și se pare că acesta a venit la momentul potrivit. Soția lui Liviu Teodorescu este însărcinată acum în 4 luni, așa că peste 5 luni își vor ține în brațe bebelușul.

Au avut emoții înainte de nuntă

Chiar înainte de nuntă, Iulia a avut parte de un accident și a ajuns la spital. A mers să probeze rochia de mireasa și i-a intrat un bold fix în călcâi! A fost nevoie să meargă la spital pentru ca boldul să îi fie extras din picior. Atât mireasa cât și mirele au avut emoții și s-au rugat ca piciorul bandajat al Iuliei să se refacă înainte de nuntă pentru ca ea să poată purta tocuri și să se poată deplasa în voie.

Publicat: 06 mart. 2023, 09:35 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă