Ultima dorinta inainte de moarte a acestei fete de 17 ani s-a adeverit! De ce si-a dorit sa devina stewardesa chiar si pentru o singura zi! :( VIDEO

Publicat: 31 ian. 2019, 14:01 Autor: madalina m. Life

Tanara si-a implinit acest vis pe care il avea de foarte multa vreme.

Ultima dorinta inainte de moarte a lui Shannie Pooser a fost sa devina stewardesa. Totul dupa ce medicii au anuntat-o ca nu mai are foarte mult de trait, din pricina unei probleme medicale de care suferea.

Momentele magice au fost surprinse in cateva imagini care au ajuns sa circule pe retelele sociale, impreuna cu povestea sfasietoare a tinerei grav bolnave. In poze se poate vedea ca tanara de culoare se distreaza de minune, impreuna cu un grup de insotitori de zbor.

Acestia i-au facut visul tinerei bolnave sa devina realitate. Ultima dorinta inainte de moarte a reprezentat pentru Shannie fapul ca a putut fi stewardesa, chiar daca pentru o singura zi.

Diagnosticata la nastere cu Sindromul Down, aceasta mai sufera de o grava problema medicala.

Ultima dorinta inainte de moarte a acestei fete s-a adeverit

Ultima dorinta inainte de moarte a acestei fete de 17 ani s-a adeverit

Din cauza faptului ca plamanii sai se afla in apropierea starii de colaps, aceasta conditie medicala o sufoca treptat pe tanara. Shannie e originara din Carolina de Sud, in Statele Unite ale Americii, si are doar 17 ani.

Familia ei a facut tot posibilul pana acum ca viata adolescentei sa fie una cat mai frumoasa. Cea mai mare dorinta a sa a fost, insa, sa devina insotitoare de zbor.

In mod remarcabil, compania American Airlines a reusit sa ii transforme visul in realitate. Ba mai mult decat atat, membrii familiei lui Shannie au primit locuri in avion, incat sa isi vada fiica la serviciu.

Momentele emotionante au fost filmate si au devenit virale, printre internauti. Ultima dorinta inainte de moarte a lui Shannie s-a indeplinit pentru ca ea a lucrat ca un membru al echipajului din avion. I-a ajutat pe pasageri sa isi puna centurile de siguranta si le-a explicat procedurile din timpul zborului. Mama tinerei a povestit ca ea si-a dorit mereu sa ii ajute pe alti oameni, fiind foarte pasionata de zboruri si calatorii. Boala de care sufera nu a impiedicat-o niciodata sa se bucure de viata!

(sursa: storytrender.com)

Publicat: 31 ian. 2019, 14:01 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă