Leacul pentru cancer ar putea fi disponibil in 2020! Savantii au facut o descoperire uriasa! Tratamentul revolutionar actioneaza chiar din prima zi!

Publicat: 30 Jan. 2019, 18:20 Life

Un tratament incredibil ar putea pune capat maladiei infioratoare, care face anual milioane de victime.

Leacul pentru cancer, disponibil in 2020, in farmacii, sustin oamenii de stiinta din Israel. Tratamentul revolutionar, dar si un asemenea anunt, i-au luat pe nepregatite pe multi, in special pe bolnavii care nu mai vedeau nicio sansa sa se vindece.

Oamenii ce sufera de aceasta cumplita maladie au acum speranta unei noi vieti. Acest tratament ar putea intra pe piata de anul viitor, si cercetatorii sunt de parere ca actioneaza din prima zi de la administrare.

Leacul pentru cancer, disponibil in 2020

Mai mult, pentru ca frica multor oameni este ca un asemenea leac ar putea sa coste foarte mult, a fost anuntat deja ca nu va implica sume foarte mari de bani din partea pacientilor. Responsabili de descoperirea uimitoare sunt cercetatorii din Israel.

Leacul pentru cancer ar putea fi disponibil in 2020

Totodata, tratamentul va incepe sa functioneze inca din primele ore de la administrare si se va extinde pe parcursul a catorva saptamani. Efectele adverse vor fi si ele minime, pentru ca pacientul sa nu resimta starile de rau, frecvent intalnite la tratamentele clasice impotriva cancerului.

Specialistii mai sunt de parere ca tratamentul nu va costa mai mult fata de restul celor disponibile, in momentul de fata, pe piata. Acesta poarta denumirea de „MuTaTo” sau „multi-target toxin” si utilizeaza o schema care combina utilizarea peptidelor anticancerigene si a unei toxine care suprima celulele canceroase.

Schema de tratament va fi personalizata in functie de bolnavul caruia ii va fi administrat, in functie de tipul de maladie de care sufera. Mai mult, administrarea poate fi oprita la doar cateva saptamani de la debut, pentru ca va da roade. Savantii au facut pana acum experimente pe soareci de laborator. Ei au fost de parere, in urma testelor, ca tratamentul a inhibat cresterea numarului de celule canceroase, si nu a avut niciun efect negativ asupra celulelor sanatoase din organism.

(sursa: futurism.com)

Publicat: 30 Jan. 2019, 18:20 Life
Pe aceeași temă