Primele imagini cu ramasitele avionului in care s-a prabusit fotbalistul Emiliano Sala! Scafandrii ii cauta trupul dar fara prea mari sanse!

Publicat: 31 Jan. 2019, 11:08 News 3

Este cel mai urmarit caz al momentului si toata lumea sta cu sufletul la gura sperand intr-o minune.

Primele imagini cu ramasitele avionului in care s-a prabusit fotbalistul Emiliano Sala! Prabusit cu o saptamana in urma fotbalistul Emiliano Sala este cautat si acum dar fara prea mari sperante de a-l mai gasi in viata.

Cazul lui a uimit intreaga planeta dupa ce s-a aflat ca avionul lui s-a prabusit undeva in Canalul Manecii iar de atunci pana in prezent nimeni nu a mai vazut nici macar o urma de-a aeronavei.

Autoritățile britanice au anunțat miercuri, 30 ianuarie 2019, că vor relua căutările aeronavei în care se aflau Emiliano Sala și pilotul David Ibbotson, dată dispărută deasupra Canalului Mânecii.

Decizia de ultim moment a fost luată după ce s-au descoperit în Normandia două bucăți de scaune, capitonate, despre care se spune că ar fi făcut parte din aeronava dispărută la data de 21 ianuarie 2019.

Avionul privat de mici dimensiuni, de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, luni seară, 21 ianuarie 2019, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic.

Continuarea articolului »

Publicat: 31 Jan. 2019, 11:08 News 3
Pe aceeași temă