Laurette și fotbalistul Magaye Gueye s-au despărțit! Fostul atacant dinamovist a ”călcat pe bec”?

Publicat: 12 feb. 2022, 21:43 Autor: Dora Bazavan Vedete

Nu toate poveștile de dragoste sunt cu happy end! Deși părea să meargă ca pe roate, o frumoasă relație din showbiz a luat sfârșit! Este vorba despre Laurette care a decis că e cel mai bine pentru ea să pună punct relației cu fostul dinamovist Magaye Gueye.

Laurette a fost fericită și îndrăgostită alaturi de fotbalistul Magaye Gueye. Împreună au fost și într-o vacanță în America, cu fiica ei, cei trei fiind ca o familie.

Și dacă Revelionul și noul an i-a prins împreună, departe de casă, se pare că luna februarie, declarată și luna iubirii, îi prinde separat. Motivul? Laurette și Magaye Gueye și-au spus „Adio”! Da, da, cei doi iubiți au devenit foști și vor petrece Valentine’s Day separați.

”Lucrurile se complicaseră”

După problemele pe care le-a avut Magaye Gueye, după ce a fost prins dopat, fostul dinamovist a semnat cu un club din liga a doua aflat în Grecia. Așa că a trebuit să se mute acolo pe perioada contractului. Imediat după începutul anului, Laurette l-a vizitat în Grecia. Însă ceva nu mai mergea și se pare că cei doi au luat decizia de a se despărți.

Lucrurile se complicaseră în ultima perioadă iar ideea de distanță le-a cam stricat puțin planurile și a făcut relația lor să scârțăie. În plus, se pare că Laurette nu a putut trece peste niște lucruri nu tocmai ok pe care i le-ar fi făcut Magaye…„, a mărturisit pentru Ciao.ro un apropiat al celor doi.

După despărțirea de fostul fotbalist de la Dinamo, Laurette s-a refugiat în muncă și s-a ocupat de salonul ei de masaj proaspăt aranjat și deschis undeva în zona Pipera. Se pare că Reginei masajului african nu îi este foarte ușor să treacă peste despărțirea de iubitul ei. Și asta pentru că Laurette și-a declarat mereu dragostea pentru Magaye.

Frumoasa mulatră a decis să rămână însă cu momentele de vis petrecute alături de fostul ei iubit. Și să aibă doar amintiri dragi cu privire la relația lor.

Laurette: ”Am trecut prin anumite neplăceri în relație”

Într-un interviu pentru Ciao.ro din luna noiembrie a anului trecut, Laurette ne mărturisea cât era de îndrăgostită! Întrebată daca Magaye este gelos sau o susține în afacerea pe care o are cu salonul ei de masaj, sexoasa mulatră spunea atunci că iubitul ei este foarte mândru de ea.

“Este foarte mândru de mine și mă susține. Nu are de ce să fie gelos. Iar dacă nu e gelos înseamnă că nu mă iubește. Eu sunt mai geloasă decât el. Ne susținem cu absolut orice, ne iubim mult și chiar dacă am trecut prin anumite neplăceri în relație, dragostea noastră a crescut și a fost tot mai puternică. Este cel mai frumos, bun și talentat bărbat. Este fotbalistul și jucătorul meu preferat. Nu trebuie să-i fac o declarație de dragoste, el știe că îl iubesc și el mă iubește pe mine. Sunt foarte fericită alături de el în acest moment și cred că nimic nu este întâmplător”, mărturisea Laurette, în urmă cu trei luni, despre relația ei cu fostul fotbalist de la Dinamo.

 

Publicat: 12 feb. 2022, 21:43 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă