Exclusiv| Ce a pățit Laurette în vacanța din America: “Am avut parte de o grămadă de peripeții…”

Publicat: 31 ian. 2022, 14:06 Autor: Dora Bazavan Arhiva

Laurette a intrat cu gânduri pozitive și planuri mari în noul an. Are o relație frumoasă cu iubitul ei, fotbalistul Magaye Gueye și se bucură din plin de fetița ei, Serena, cu care se înțelege de minune. Cei trei au fost ca într-o adevărată familie într-o vacanță în America, sejur care s-a lăsat cu multe peripeții! CIAO.RO a aflat cum stau lucrurile pentru Laurette, pe toate planurile, la început de 2022.

Reporter: Laurette, cum a fost în America, cum ai petrecut departe de casă? Ai luat-o și pe Serena cu ține sau a fost vizită de lucru?

În America am plecat voioși însă cheful de vacanță ne-a trecut…Am avut parte de o grămadă de peripeții, am pierdut valizele și a trebuit să stăm

fără haine timp de o  săptămână! Niciodată nu mi s-a întâmplat să stau plecată în vacanță fără haine timp de o săptămână, valizele noastre sosind după sărbători însă tot răul spre bine că am avut motiv de mers la cumpărături peste tot. A trebuit să ne cumpărăm de la lenjerie intimă la adidași, pantaloni etc, absolut tot ce era nevoie pentru noi trei.

Serena a fost cu mine de fiecare dată când am ocazia și este în vacanță, îmi place să călătoresc cu fetița mea și să petrecem timp de calitate ca două bune prietene. Recunosc că îmi place să merg pe avion cu fetița mea, mereu ne distrăm și în același timp are cine să îmi facă poze. Suntem cele mai bune prietene.

Ai fost și cu iubitul în America sau v-au prins sărbătorile și noul an separați?

Iubitul meu ne însoțeste de fiecare dată când poate și este liber de la antrenamente.

Laurette: ”Vreau să mă concentrez pe afacere”

Ce ți-ai propus din punct de vedere sentimental anul acesta? Cât de îndrăgostită vrei să fii?

Din punct de vedere sentimental îmi doresc să mă iubesc pe mine să investesc în mine moral și fizic. Să fiu un om demn și realist, să fiu integru. Să fiu puternică și atât timp cât mă iubesc pe mine și sunt sufletește împăcată și mulțumită atunci pot iubi și dărui iubirea mea persoanei iubite, fetiței mele și familiei mele. Restul nu mă interesează! Sunt că florea de florea soarelui care se învârte după soare, tot timpul înaltă, pozitivă, frumoasă și puternică. care rămâne demnă de orice s-ar întâmpla.

Cu ce gânduri ai intrat în noul an? Ce țeluri ai de atins și unde ți-ai propus să ajungi în 2022?

Gânduri pentru noul an, de bucurie relaxare și pozitivism, am pășit într-un an nou și vreau să mă concentrez pe job, pe afacere, să dau tot ce este mai bun din mine și numele de Laurette să fie recunoscut ca și ”Regina masajului african”. Îmi doresc cu ajutorul lui Dumnezeu să pot realiza o afacere profitabilă și de succes. Dar mai mult decât atât, fiind o pasiune, îmi doresc ca oamenii care ne trec pragul să o facă cu plăcere. Și în acele minute de relaxare, departe de agitația cotidiană, să simtă parfumul Africii pe pielea lor. Să se simtă într-o profundă relaxare cu sinele. Să fie multumiți de serviciile noastre și să savureze totalmente relaxarea.

Ai încheiat anul pe plus cu afacerea cu saloane de masaj?

Anul nu l-am încheiat pe plus, deoarece suntem la început și avem foarte multe cheltuieli. Avem nevoie de timp, de perseverență, de pasiune, răbdare și seriozitate într-o afacere să aibă succes. Succesul cred că vine după foarte multă muncă. Nu vreau banii, momentan lucrez pentru a face banii.

Laurette va angaja fete din Africa pentru afacerea ei

Cum te vei extinde anul acesta din punct de vedere profesional?

Doresc să mă extind și personal voi aduce două Regine Africane, fete mulatre din Africa, care vor lucra pentru mine și vor arăta arta masajului african.

Cum ești tu ca mamă de fată? Ți-ai mai dori încă un copil?

Sunt fericită să fiu mamă de fetiță dar îmi doresc și un băiețel foarte mult! Nu doresc că Serena să rămână singură! Eu am un frate și sunt tare fericită că am pe cine sună atunci când am
probleme și vreau să vorbesc cu cineva.

”Timpul a vindecat rănile”

Serena și-a revenit după episodul acela de bullying din 2019? A mai avut astfel de probleme la școală? Dacă da, cum le gestionează?

Serena și-a revenit după acel episod și este foarte bine! E un copil inteligent, foarte cuminte pentru vârsta ei, ascultătoare și cea mai bună prietenă a mea. Acum este la
o școală privată, din fericire nu are probleme, s-a integrat perfect încă din prima zi. Are o relație frumoasă cu colegii și profesorii, cântă la pian și pictează. Vorbește engleză perfect.

În ce relații sunteți amândouă cu tatăl Serenei?

Cu tatăl ei suntem în relații ok acum, ne înțelegem ca doi buni prieteni. Timpul a vindecat rănile fiecăruia dintre noi.

Ai vreun regret cu privire la viața ta amoroasă de până acum?

Nu am niciun regret!

 

 

Publicat: 31 ian. 2022, 14:06 Autor: Dora Bazavan Arhiva
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă