Fotbalistul Magaye Gueye va fi un bărbat invidiat! Laurette îl răsfață non stop cu ”masajul reginei africane”: ”Ne iubim mult!”

Publicat: 30 nov. 2021, 16:10 Autor: Dora Bazavan Vedete

Laurette este o adevărată Regina Africană! Și-a cheltuit economiile pentru afacerea pe care a făcut-o cu saloanele de masaj, se simte iubită și muncește din greu pentru a avea tot ce își dorește! Sexoasa mulatră ne-a dezvăluit detalii și despre relația cu fotbalistul Magaye Gueye.

CIAO.RO a aflat cât a investit frumoasa mulatră în business-ul pe care și l-a deschis recent și ce își dorește pentru ea. Laurette ne-a asigurat că este fericită și că se iubește mult cu fotbalistul Magaye Gueye, cel care o împlinește și o susține necondiționat!

Laurette, cum e să fii patroană? Îți merg bine saloanele? Mi-ai zis că săptămâna asta ți-ai mai deschis încă un salon în Pipera!

Mulțumesc de întrebare! Salonul pot spune că a avut un început foarte frumos nici nu mă așteptăm ca oamenii să fie interesați atât de mult de serviciile salonului nostru, fiind la început de drum este mai greu însă noi am pornit cu dreptul și spre surprinderea mea telefonul a început să sune încă din prima zi în care le-am deschis. Însă consider că drumul spre succes este anevoios și de aceea trebuie să fi perseverent, muncitor și ambițios.

Nimeni nu ajunge la succes fără muncă și ambiție. Vreau să le mulțumesc clienților salonului nostru de masaj că au avut încredere în noi și au revenit cu drag.
Nu consider că sunt patroană, nu îmi place această denumire eu merg la salon din pasiune și muncesc în același ritm cu angajați mei. Chiar pot să spun că suntem o echipă foarte mișto și muncim cu pasiune și multă energie pozitivă.

Laurette: ”Mă focusez pe multă muncă”

Atunci când îți dorești banii ușor nu vor veni foarte repede însă cu multă muncă și pozitivism și pasiune în ceea ce faci atunci vei culege roadele muncii tale. Salonul nostru oferă multă dragoste, energie pozitivă muzică africană, uleiuri și creme special aduse din îndepărtata Africă. Pentru că atunci când clienții ne trec pragul să simtă dragostea noastră și să se relaxeze într-o atmosferă plăcută, departe de agitația urbană.

Câștigi bine acum? Așa se spune! Cât costă cel mai scump masaj de la salonul tău?

Acum nu pot spune că câștig bine, am investit o sumă destul de mare în această afacere. Nu mai știu exact, în jur de 70.000 de euro, însă nu pot spune că câștig în momentul de față. O afacere are nevoie de timp cel puțin un an să producă profit. Însă știu că, cu multă muncă și perseverență, pe viitor voi câștiga atât de bine încât să pot să mă întrețin și să îmi satisfac micile plăceri din acestă afacere. Acum nu mă gândesc să câștig, mă focusez pe multă muncă.

Ai făcut și tu cursuri în acest sens? 

Am urmat si eu o școală de masaj, evident. Deoarece mi-am dorit sa știu exact cu ce se mănâncă această afacere. Si încă mai urmez anumite cursuri de masaj. Masajul cu bețe de bambus si cel facial.

Cum își răsfață Laurette iubitul fotbalist

Care e masajul tău preferat din serviciile pe care le oferi? Cum îți place să te relaxezI?

Masajul meu special este cel al spatelui, îți oferă o relaxare profundă mai ales că este făcut de terapeutul nostru din Camerun, având o tehnică mai specială. Cu uleiuri speciale și un ritual mai aparte, după acest masaj al spatelui te relaxezi și scapi de dureri și stres. Cel mai scump masaj al
centrului nostru este cel al Reginei Africane, executat chiar de Laurette, este un masaj cu muzică africană care te introducere într-o relaxare profundă, cu mirosuri și lumânări aprinse. Pot spune că este cel mai accesat masaj în centrul nostru.

Care este ritualul tău de beauty? De ce anume nu te poți lipsi atunci când vine vorba de frumusețe?

Nu am un ritual special de frumusețe! Folosesc apa și săpunul și o cremă din Africa, ulei de palmier care ajută la purificarea și elasticitatea pielii. Eu semăn cu tatăl meu care are o frumusețe aparte și sunt o norocoasă. Nu sunt adepta intervențiilor la nivel facial, nu mi-am făcut nimic și nici nu o voi face. Prefer naturalul.

Cine beneficiază cel mai mult de masajele tale? Le-ai testat și pe iubitul tău, Magaye?

De masajul meu, adică masajul Reginei Africane, beneficiază cei care își fac programare la centrul nostru, nu fac foarte multe, unul-două pe săptămână și atunci cu programare, însă din luna ianuarie voi avea cu adevărat 2 regine africane din Camerun, 2 terapeute specializate în masaj terapeutic. .
Dacă am testat pe iubitul meu Magaye, pot spune că da, ori de câte ori are nevoie atunci când vine de la antrenamente.

”Ne iubim mult”

El ce zice? Nu este gelos pe acest job al tău sau e fericit că îți merge bine business-ul?

Este foarte mândru de mine și mă susține. Nu are de ce să fie gelos. Iar dacă nu e gelos înseamnă că nu mă iubește. Eu sunt mai geloasă decât el.

Cum vă susțineți voi unul pe altul?

Ne susținem cu absolut orice, ne iubim mult și chiar dacă am trecut prin anumite neplăceri în relație, dragostea noastră a crescut și a fost tot mai puternică. Este cel mai frumos, bun și talentat bărbat. Este fotbalistul și jucătorul meu preferat.

Dacă ar fi să-i faci o declarație de dragoste acum iubitului tău, cum ar suna? Sau ce mesaj i-ai transmite?

Nu trebuie să-i fac o declarație de dragoste, el știe că îl iubesc și el mă iubește pe mine. Sunt foarte fericită alături de el în acest moment și cred că nimic nu este întâmplator.

Ce alte proiecte și business-uri pregătești?

Nu am alte proiecte de business în acest moment. Îmi doresc ca acest centru Spa să meargă bine și mă voi focusa pe muzică. În rest, îmi doresc să fiu sănătoasă, eu și familia mea.

Cum e Serena acum? Ați găsit cățelul?

Serena este un copil minunat. Merge la școală, învață, este premiantă. Cățelul nu l-am găsit, din păcate, sper să-l putem găsi.

Ce îți dorești pentru fiica ta? Cum vrei să crească și să se dezvolte?

Pentru fiica mea îmi doresc tot ce e mai bun, îmi doresc să locuiască în străinătate și să studieze pe viitor.

 

 

Publicat: 30 nov. 2021, 16:10 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă