Si-a lasat lasat fetita de doar 3 saptamani pe bancheta din spate a masinii! Dupa 2 ore de condus aceasta mamica a avut un soc. E groaznic ce i s-a putut intampla micutei

Publicat: 11 apr. 2018, 12:00 Autor: madalina m. Parenting

Femeia si-a lasat fetita de doar 3 saptamani pe bancheta din spate a masinii.

Kirsti Clark, in varsta de 28 de ani, i-a avertizat pe toti parintii, dupa ce a trecut printr-un episod ingrozitor atunci cand a calatorit alaturi de fetita ei de numai 3 saptamani. Femeia a marturisit ca a crezut ca isi va pierde copilul.

Originara din orasul Falkirk, in Scotia, tanara mamica a povestit ca bebelusul ei era pe bancheta din spate a masinii, intr-un scaun special, dar dupa 2 ore de calatorit a observat ca ceva nu era tocmai in regula cu fetita ei.

Si-a lasat lasat fetita de doar 3 saptamani pe bancheta din spate a masinii

Kirsti Clark si-a dat seama ca fetita sa e la un pas de moarte si a fost convinsa ca nu o va mai putea aduce inapoi la viata. Dupa 2 ore de condus, tanara mamica a observat ca bebelusul facuse spume la gura, dar si ca nu mai respira.

Desi era vorba de o calatorie absolut normala, iar femeia s-a asigurat ca fetita sa aiba toate conditiile necesare, micuta a ajuns sa fie la doar un pas de moarte, dupa ce a fost privata de oxigen. In plus, la fiecare oprire, femeia alaturi de sotul ei, Christopher Clark, au luat-o pe fetita lor din scaunul special de bebelusi, pentru a nu o lasa in masina nesupravegheata.

Totusi, calatoria in familie s-a transformat rapid intr-un adevarat cosmar. Desi au intarziat sa se intoarca acasa atunci cand si-au propus din cauza unui ambuteiaj in trafic, tinerii parinti nu s-au gandit vreun moment ca isi pun fetita de 3 saptamani in niciun fel de pericol.

Si-a lasat lasat fetita de doar 3 saptamani pe bancheta din spate a masinii

Insa, pe drumul de intoarcere acasa, cei doi tineri si-au dat seama ca fetita lor de 3 saptamani nu mai respira, dar si ca buzele sale s-au colorat rapid intr-o nuanta de albastru. Totodata, micuta avea gura inclestata si incepuse sa faca spume.

Cand au dus-o de urgenta la spital pe fetita lor, medicii au realizat ca bebelusul de 3 saptamani suferise un atac de apoplexie. „A fost atat de infricosator! Sotul meu o tinea pe fetita noastra si incerca sa ii deschida gura, pentru ca aveam senzatia ca isi va inghiti limba”, a povestit Kirsti Clark.

Un specialist i-a avertizat pe parintii care petrec mai mult de o ora in masina cu bebelusii lor ca ii pun intr-un real pericol pe micuti. Asta deoarece, dupa mai mult de o ora nivelul de oxigen din plamanii acestora incepe sa scada dramatic.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 11 apr. 2018, 12:00 Autor: madalina m. Parenting
Pe aceeași temă