Avertismentul la care nimeni nu se aștepta! „Luați în calcul și faptul că o să apară SARS-CoV-4”

Publicat: 02 iun. 2021, 08:48 Autor: Andreea Voicu Arhiva

Specialiștii au transmis un avertisment la care nimeni nu se aștepta. Se pare că imunitatea se diminuează treptat, după o anumită perioadă, chiar dacă aceasta este obținută pe cale naturală sau prin vaccinare.

Medicul Emilian Imbri a făcut o serie de declarații despre acest lucru. Ideea de imunitate ar rămâne în ”picioare„ pentru aproximativ un an de zile. Fostul manager de la spitalul ”Victor Babeș” din Capitală a mai spus faptul că există posibilitatea să apară chiar și SARS-CoV-4.

„La 10 zile, 14 zile după a două doză, se poate consideră că ai o imunitate rezonabilă și poți stă liniștit. Johnson & Johnson nu are decât o doză, dar la o săptămâna, două săptămâni după ce faci vaccinul poți să spui că organismul începe să se apere. Imunitatea – și imunitatea naturală și cea câștigată prin vaccin, dobândită cu vaccin, au o perioada după care se pare că încep să scadă forțele de apărare ale organismului, perioada pe care, din păcate, specialiștii încă nu o cunosc, dar se merge pe ideea că aproximativ un an de zile, (…) la fel că și la vaccinurile gripale obișnuite”, a explicat Emilian Imbri, scrie Realitatea.net.

De ce originea noului coronavirus rămâne încă un ”mister”

Finalul anului 2019 reprezenta debutul unei crize mondiale, dar în care nu mulți au crezut inițial: într-o piață de pește din Wuhan, China, apărea primul caz de infectare cu noul coronavirus. Un virus care s-a răspândit cu repeziciune mai întâi local, apoi mondial. Încă de la început s-au făcut eforturi considerabile pentru a se afla dacă originea virusul este pe cale naturală sau un experiment într-un laborator din China. Și, totuși, nici până în prezent nu s-a aflat, acest lucru rămânând, în continuare, un ”mister”. Odată cu izbucnirea pandemiei, au apărut mutle teorii ale conspirației, unul dintre ele fiind scenariul în care virusul ar fi fost creat sau scăpat în urma unei erori dintr-un laborator. Autoritățile, însă, vor face o anchetă la nivel mondial.

„Cred că ar trebui să continuăm să investigăm ce s-a întâmplat în China, până când vom afla exact adevărul”, a afirmat Anthony Fauci epidemiolog american.

Pe de altă parte, președintele SUA, Joe Biden, a cerut oficialilor din serviciile de informații să depună mai mult efort pentru a investiga dacă virusul a fost sau nu creat într-un laborator.

„Președintele le-a cerut serviciilor de informații să-și dubleze eforturile de a colecta și analiza informații care ne-ar putea ajuta să ajungem la o concluzie. Să stabilim originea acestei pandemii ne va ajuta să ne pregătim pentru următoarea pandemie”, spune Karine Jean-Pierre, purtător de cuvânt la Casa Albă, notează realitatea.net.

sursă foto: Pixabay

Publicat: 02 iun. 2021, 08:48 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă