Plusica de la Puterea Dragostei a raspuns sincer cand a fost intrebata cum ii place sa faca amor. „Dimineata sau seara?”

Publicat: 29 mart. 2019, 17:04 Autor: madalina m. Vedete

Concurenta de la emisiunea moderata de Andreea Mantea a decis sa raspunda cu multe sinceritate. A fost vorba despre un chestionar cu multe intrebari personale.

Plusica de la „Puterea Dragostei” a marturisit anumite detalii intime. A povestit cum ii place sa intretina relatii intime. Concurenta si-a cerut la un moment dat descalificarea, dar a fost printre favoritele publicului.

Cand vine vorba despre amor si relatiile din dormitor, Plusica nu se ascunde absolut deloc. Ea a raspuns la intrebarile chestionarului si a recunoscut ca prefera, in primul rand, sa faca amor seara. Indragita concurenta din competitia televizata a prins curaj si a vorbit foarte deschis.

Plusica de la Puterea Dragostei a raspuns sincer cand a fost intrebata cum ii place sa faca amor

Plusica de la Puterea Dragostei a spus cum ii place sa intretina relatii intime!

Imediat ce a parasit concursul, ea s-a dezbracat si a pozat intr-un mod foarte senzual, cat purta un costum de baie. A acceptat sa raspunda si catorva intrebari realizate de catre wowbiz.ro. Majoritatea acestora erau legate de relatiile intime. Curiozitatile si-au primit rapid si raspusul mult dorit, spre bucuria fanilor.

Pe numele ei real Raluca Marina Gheorghe, Plusica de la Puterea Dragostei a dat cartile pe fata.

Reporter: Daniel sau mentalistul?
Marina Plușica: Daniel.

Reporter: Durata ideală a unui preludiu este de…
Marina Plușica: 15 minute.

Reporter: Dimensiunea contează?
Marina Plușica: Da.

Reporter: Sex dimineața sau seara?
Marina Plușica: Seara.

Reporter: Sex la prima întâlnire?
Marina Plușica: Nu.

Reporter: Cu lumina aprinsă sau pe întuneric?
Marina Plușica: Pe întuneric.

Reporter: Fluturi în stomac sau instincte primare?
Marina Plușica: Fluturi în stomac.

Plusica i-a uimit pe fanii ei, iar odata cu participarea in emisiunea de la Kanal D, ea a devenit foarte cunoscuta. Pe instagram a ajuns de la 1000 de urmaritori la peste 180.000 de persoane care o apreciaza. Raluca Marina Gheorghe are 20 de ani si a marturisit ca s-a obisnuit destul de greu cu faptul ca era remarcata, chiar si pe strada. „Acum ma recunoaste lumea pe strada. Nu m-am obisnuit cu asta”, le-a povestit Plusica celor de la wowbiz.ro.

Plusica de la Puterea Dragostei o considera pe mama ei cea mai buna prietena a sa si sustine ca a ramas in continuare o persoana modesta. Parintii sai au divortat cand ea era mica si mai are inca doi frati vitregi dupa tatal ei.

Publicat: 29 mart. 2019, 17:04 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă