Interviu fenomen cu sotia lui Ion Iliescu, Nina! Primele declaratii ale femeii din 1989 incoace. Reactia ei cand a fost intrebata ce pensie lunara incaseaza

Publicat: 09 Mar. 2018, 17:01 News 3

Interviu fenomen cu sotia lui Ion Iliescu, Nina! Nevasta fostului presedinte a fost sunata vineri dimineata de matinalii Digi FM. Insa nu pentru ca asa era programat, ci din greseala.

Totul a pornit de la o informatie de pe internet, conform careia o femeie din Maramures s-a plans in repetate randuri ca i-a fost repartizat numarul de telefon vechi al lui Iliescu.

Iar de atunci a fost asaltata cu sute de apeluri de la diverse persoane care voiau sa vorbeasca cu fostul presedinte. Prezentatorii matinalului au dorit sa vada daca stirea este adevarata si au sunat la numarul respectiv de telefon.

”Ion Iliescu a renuntat la numarul de telefon ca sa nu il mai sune toata lumea. Compania de telefonie mobila l-a alocat unui nou abonament. O doamna spune ca este terorizata de apelurile telefonice repetate din partea oamenilor care vor sa vorbeasca cu Ion Iliescu. As vrea sa verificam cine raspunde la numarul respectiv. Cand un astfel de numar a fost retras, ma gandesc ca ar trebui sa il mai tii cumva acolo, nu il dai din prima. Hai sa vedem cine raspunde”, a spus unul dintre realizatorii de la Digi Fm.

Continuarea articolului »

Publicat: 09 Mar. 2018, 17:01 News 3
Pe aceeași temă