Bunicul asta s-a antrenat serios la sala si are un trup lucrat ca la 20 de ani! Ce varsta are de fapt batranul si ce mananca de arata asa VIDEO

Publicat: 09 mart. 2018, 16:24 Autor: madalina m. Life

Barbatul a ajuns la o varsta considerabila si a inceput sa faca senzatie, dupa ce le-a aratat tuturor cum se antreneaza la sala.

Pe nume Bill Hendricks, batranul a ajuns acum la pensie, dar acest lucru nu l-a impiedicat sa fie foarte activ. Din cate a marturisit chiar el, a inceput sa petreaca foarte mult timp in sala de sport, fiind preocupat de propria imagine.

Mai mult, recent Bill Hendricks, originar din Dallas, in statul american Texas, a lansat si o serie de videoclipuri de fitness, in care apare in momentele in care se antreneaza cu foarte mult entuziasm.

Bunicul asta s-a antrenat serios la sala si are un trup lucrat ca la 20 de ani

Desi a reusit performanta de a avea un trup sculptat ca la 20 de ani si un abdomen plin de patratele, barbatul are in realitate o varsta inaintata, de 67 de ani! Faptul ca a iesit la pensie nu l-a impiedicat sa aiba grija de felul in care arata.

Mai mult, el a inceput sa mearga la sala de sport de sase ori pe saptamana si petrece aproximativ doua ore in antrenamente intensive. Totodata, are o singura zi in care de obicei alege sa se odihneasca, pentru a putea sa isi recapete puterile.

Bill Hendricks e un fost puscas marin si din cate se pare conditia fizica a reprezentat mereu o prioritate pentru american. Acesta a inceput sa posteze pe retelele sociale tot soiul de filmulete in care se antreneaza la sala si in care ofera si sfaturi despre metodele sale de fitness.

Bill Hendricks va implini varsta de 68 de ani, in aprilie, si spune ca e foarte mandru de succesul pe care l-a avut, in special in randul tinerilor. „Am inceput sa postez acele filmulete din sala de sport acum doi ani si a fost o oportunitate foarte buna sa discut cu diversi oameni.

Lumea ma intreaba mereu cum ma mentin in forma si le raspund. Mananc aceleasi alimente in fiecare zi: ovaz, omlete, pui si salate. Nu beau deloc alcool, niciodata nu mi-a placut, daca e sa fiu sincer.

Dimineata de obicei ma bucur de doua ori de micul dejun si de o salata cu pui, dupa care pe la pranz merg la sala. Acolo petrec cam doua, chiar trei ore uneori”, a povestit Bill Hendricks.

(sursa: storytrender.com)

Publicat: 09 mart. 2018, 16:24 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă