Fiul unui pacient a gasit viermi in interiorul gurii tatalui sau in timp ce era tratat in spital VIDEO

Publicat: 09 Jul. 2019, 15:59 Life
Fiul unui pacient a gasit viermi in interiorul gurii tatalui sau in timp ce era tratat in spital VIDEO

O familie inspaimantata s-a plans spitalului dupa ce a descoperit viermi vii in interiorul gurii batranului.

Fiul unui pacient a gasit viermi in interiorul gurii tatalui sau. Barbatul era in spital pentru a i se trata rana de la picior. Abdul Ebrahim, 52 de ani, a fost adus la spitalul RK Khan, de langa Durban, Africa de Sud, dupa ce s-a accidentat la picior in luna mai.

I-au fost prescrise antibiotice iar mai apoi a fost externat, insa s-a intors o luna mai tarziu. Fiul lui Abdul Ebrahim, Azaad, a spus ca barbatul incepuse sa miroasa.

Fiul unui pacient a gasit viermi in interiorul gurii tatalui sau

Fiul unuFiul unui pacient a gasit viermi in interiorul gurii tatalui saui apcient a gasit viermi in interiorul gurii tatalui sau

„Mama a venit acasa de la munca si l-a gasit cu piciorul complet negru si cu aspect gelatinos” a spus Azaad pentru News24. Ebrahim, care nu a mai putut sa vorbeasca dupa ce a suferit un infarct in 2014, a fost dus inapoi la spital unde piciorul i-a fost amputat.

In timp ce tatal sau era internat, Azaad a observat ca buza superioara era neobisnuit de umflata iar cand a ridicat-o a observat viermii vii care isi facsuera „cuib” acolo.

Acestia puteau fi vazuti cum se miscau chiar langa dintii barbatului. „Mi-am pierdut mintile, am strigat” a spus Azaad, adaugand ca a fost stupefiat de lipsa de ingrijire din spital si ca nimeni nu a fost in stare sa-l ajute ca sa se spele pe dinti.

„Nu au putut sa faca nici macar asta? Nici macar o asistenta nu a intrat in camera. Doar l-au izolat pe tata in camera din cauza mirosului” a mai adaugat acesta, potrivit Daily Mail.

Ebrahim a murit la sfarsitul lunii iunie dupa ce a suferit un infarct, potrivit News24. Nomagugu Simelane-Zulu, membru al consiliului executiv al departamentului de sanatate al lui KwaZulu-Natal, a lansat o investigatie in aceasta privinta.

Publicat: 09 Jul. 2019, 15:59 Life
Pe aceeași temă