A vrut sa provoace taurul din afara coridei iar acum e in coma! Lovitura devastatoare pe care animalul i-a aplicat-o barbatului! VIDEO

Publicat: 09 iul. 2019, 14:33 Autor: D. C. Viral

Tipul asta a fost la un pas sa moara pe loc dupa ce taurul l-a izbit cu toata forta fix in cap, aruncandu-l 2 metri in spate.

A vrut sa provoace taurul din afara coridei iar acum e in coma! In Spania traditia barbatilor care isi masoara curajul intrand cu taurii in corida are in continuare o foarte mare popularitate in ciuda celor care le vad ca pe o simpla cruzime impotriva animalelor.

Desi de cele mai multe ori taurii efectiv sunt macelariti in arena de matadori experimentati care chinuie animalul pana in ultima clipa, mai exista si situatii in care taurii fac victime umane. In ultimul filmulet care a ajuns pe net de la un asemenea eveniment un barbat a fost pe punct de a-si pierde viata dupa ce a incercat sa provoace un taur desi el era in afara arenei.

Ceea ce nu s-a asteptat barbatul a fost ca taurul sa sara la o inaltime de aproape 2 metri si sa-l loveasca puternic cu coarnele direct in cap. Lovitura a fost atat de puternica incat acum barbatul este in coma.

 A vrut sa provoace taurul din afara coridei iar acum e in coma!

Un grup de mai multi barbati a intrat in corida si au alergat taurul care devenise vizibil agitat si cand s-a indreptat spre ei au iesit rapid printr-un loc special in afara arenei. Asta nu l-a impiedicat pe cel care urma sa devina victima taurului sa se ridice pe marginea arenei si sa provoace animalul in continuare. Urla la el si sarea sa-l irite iar animalul a asteptat momentul oportun si a sarit fix spre barbat, lovindu-l puternic cu coarnele fix in fata.

Curajosul tanar a fost aruncat 2 metri in spate din cauza loviturii extrem de puternice si si-a pierdut pe loc constiinta. Ceilalti si-au dat imediat seama cat este de grava situatia si au sunat urgent la salvare care l-a transportat la spital deja in stare de coma. Nu se stie daca tanarul a supravietuit dar „distractia” a incetat acolo si a fost inca o ocazie buna sa se deschida dezbaterea despre cat de firesc este acest „sport”.

Publicat: 09 iul. 2019, 14:33 Autor: D. C. Viral
Pe aceeași temă