Barbatul asta din imagine este mai batran decat bunicul tau! Are 80 de ani si este cel mai puternic din lume, la varsta lui! Ce e in stare sa faca VIDEO

Publicat: 09 Jul. 2019, 13:49 Life

Jacinto Bonilla face sport de cand se stie iar acum la 80 de ani reuseste sa lase cu gura cascata o multime de tineri care se antreneaza impreuna cu el.

Are 80 de ani si este cel mai puternic din lume la varsta lui! S-a nascut in 1939 cand al Doilea Razboi Mondial tocmai incepea si presedintele SUA era Theodore Roosevelt iar acum la 80 de ani arata incredibil si este un sportiv uluitor. A invins cancerul de prostata si acum are chiar si o serie de exercitii in crossfit care ii poarta numele care este de-a dreptul draconic si poate dura chiar si pana la 40 de minute sa fie terminat.

Jacinto Bonilla are 80 de ani si arata incredibil, face crossfit de mai bine de 7 ani dar toata viata lui i-a placut sportul iar acum nu ai zice ca are mai mult de 40-50 de ani. Batranul asta le da lectii multor tineri in sala de forta iar greutatile pe care le ridica el de multi nici macar nu pot fi atinse. Merge zilnic la sala de forta si face circuite de exercitii care il mentin in forma. Sotia lui a murit iar in urma cu cativa ani el a invins cancerul de prostata cu care a fost diagnosticat.

Are 80 de ani si este cel mai puternic din lume la varsta lui!

„Vreau sa le arat oamenilor ca noi batranii putem fi puternici si si putem sa nu depindem de nimeni. Ma bucur ca am ajuns sa inspir multa lume sa faca sport si miscare.” a declarat batranul in interviul din sala de forta. La 69 de ani salile de crossfit din New York i-au adoptat circuitul de exercitii care ca numar de repetari aveau fix varsta lui. Acum se apropie de 80 si deja sunt mult mai putini cei care pot face fata la 80 de repetari din exercitiile pe care le presupune circuitul ales de Jacinto Bonilla.

Are doi nepoti adolescenti care uneori se mai antreneaza cu el dar sunt uimiti sa vada cat de bine se descurca bunicul lor si mai ales ce greutati reuseste sa ridice. Pe langa faptul ca este un hobby pentru el, crossfitul a devenit si o sursa de venituri dupa ce a inceput sa fier antrenor personal pentru cei care isi doresc un corp de invidiat ca al lui.

Imaginile cu el au facut furori pe Youtube unde toata lumea spune ca are o fata de 60 de ani si un corp de 40. Nu urmeaza niciun regim special dar recunoaste ca genele joaca un rol foarte important in modul cum corpul lui rezista timpului.

Publicat: 09 Jul. 2019, 13:49 Life
Pe aceeași temă