Ce face Walter Zenga în Dubai, după ce a anunțat divorțul de Raluca! S-a luat la întrecere cu Puyol, Figo, Ibrahim și Salgado!

Publicat: 25 nov. 2020, 16:06 Autor: Dora Bazavan Vedete

Celebrul italian Walter Zenga abia așteaptă să scape de anul 2020, care nu s-a dovedit a fi cel mai bun pentru el, căci se pare că 2021 îl va prinde ca un bărbat liber pentru că fostul fotbalist a anunțat divorțul de cea cu care a avut o căsnicie de 17 ani, Raluca Zenga.

De la anunțul divorțului pe pagina sa de instagram, nici Walter nici Raluca nu au mai comentat nimic cu privire la acest aspect. Travel influencerul și scriitoare își vede în continuare fericită de ieșirile și petrecerile sale din Dubai, în compania prietenelor sale, pe care le postează pe instagram, iar Walter Zenga le arată fanilor săi cum a început antrenamentele în forță la sala de sport, cum se menține în formă la 60 de ani, și cât de mult timp petrece alaturi de cei doi copii și săi cu Raluca, Samira Valentina de 11 ani și Walter Junior, care a împlinit 8 ani. Walter Zenga pare să fie un tată model, care atunci când nu își strânge fiul în brațe și nu se hârjonește cu el la piscină sau pe plajă, la o partidă de fotbal, petrece mult timp cu fiica Samira, acasă, uitându-se la un film bun, citind cărți împreună sau mergând împreună la mall. Italianul nu a uitat nici de condiția sa fizică și se antrenează intens pentru că trebuie să fie în formă până când știe exact la ce echipă va antrena în 2021. Există zvonuri că este posibil ca Zenga să facă echipă cu Balotelli și să plece în Brazilia.

Până atunci însă, zilele trecute, fostul fotbalist s-a trezit cu noaptea-n cap și la 5 dimineața și-a făcut încălzirea pentru o competiție sportivă, Dubai 30×30 Fitness Challenge, la care a participat și s-a distrat alaturi de colegi faimoși de-ai săi, precum Carles Puyol, Luis Figo, Michel Salgado, Ibrahim, Eric Abigal, Patrick Kluivert, Mikael Silvestre și mulți alții.

 

Publicat: 25 nov. 2020, 16:06 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă