Pozitia ‘roaba Wonky’ a devenit preferata BARBATILOR! De ce toti vor sa simta partenera din pozitia asta

Publicat: 09 Jul. 2019, 14:07 Life

Cand vine vorba de relatii intime, barbatii sunt cei mai dornici de a experimenta. Asa ca sunt in cautare de senzatii tari, mereu.

Pozitia ‘roaba Wonky’ a devenit preferata barbatilor. Pozitia ‘capra’ a devenit istorie de cand barbatii au vazut cat de bine se simt, facand ‘roaba Wonky’. Conform Cosmopolitan, pozitia aceasta este o varianta mai usoara a ‘roabei’. La aceasta pozitie, un picior ramane pe podea si altul e ridicat in aer.

Pentru a incepe, stati cu fata la un scaun sau la marginea patului. Aplecati-va in fata pana cand capul si bratele se odihnesc pe suprafata aleasa. Partenerul se va aseza in spatele dvs. si va ridica una din glezne spre soldul lui. Pentru stabilitate, va poate tine constant de picior, informeaza Thesun.co.uk.

Pozitia ‘roaba Wonky’, preferata barbatilor

Pozitia 'roaba Wonky' a devenit preferata BARBATILOR! De ce toti vor sa simta partenera din pozitia asta
Pozitia ‘roaba Wonky’ a devenit preferata BARBATILOR! De ce toti vor sa simta partenera din pozitia asta

Celalat picior a dvs. va ramane pe podea. Nu tineti piciorul drept, ci flexati putin genunchiul. Daca va dor picioarele dupa cateva minute, le puteti schimba intre ele. In plus, aceasta pozitie sexuala va va ajuta sa tonifiati si picioarele, treptat.

Sexul in comunism era mai bun pentru femei! De ce se simteau mai bine ca in prezent VIDEO

Barbatii s-au indragostit de aceasta pozitie deoarece e mai usor pentru ei sa atinga punctul G al partenerei. Asta se datoreaza faptului ca picioarele dvs. sunt in directii diferite si barbatul poate atinge unghiul pe care, in mod normal, nu le putea atinge.

Tot ce trebuie sa afli despre pozitia sexuala 68. Cum trebuie sa stea femeia, ce se intampla si cat de periculoasa e

Pozitia 'roaba Wonky' a devenit preferata BARBATILOR! De ce toti vor sa simta partenera din pozitia astaDaca vi se pare ca stati prea aplecata, folositi cateva perne pentru a va mai ridica trupul. De asemenea, piciorul poate fi ridicat cat de sus puteti sau poate fi coborat. Important este sa gasiti pozitia care este pe placul vostru.

Carligul, pozitia sexuala care a innebunit cuplurile. Cum se face? Barbatii sunt cei mai avantajati

Publicat: 09 Jul. 2019, 14:07 Life
Pe aceeași temă