Tot ce trebuie sa afli despre pozitia sexuala 68. Cum trebuie sa stea femeia, ce se intampla si cat de periculoasa e

Publicat: 27 ian. 2017, 16:10 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Tot ce trebuie sa afli despre pozitia sexuala 68. Cum trebuie sa stea femeia, ce se intampla si cat de periculoasa e

Cele mai cunoscute pozitii in materie de sex sunt legendarea pozitie a misionarului si 69 (preferata nimfomanilor), cea mai perversa si indrazneata pozitie dintre toate. Dar nu multa lume a auzit de pozitia 68, scotand din ecuatie bancul ‘I: Care este viteza maxima in dragoste? R: 68, pentru ca la 69 te rastorni’.

Conform YourTango.com, pozitia sexuala 68 nu este o fabula, ci o realitate si o pozitie in care – din nefericire! – doar unul din parteneri are parte de o placere incredibila. In pozitia sexuala 68, unul dintre parteneri se intinde pe podea sau pe pat, pe spate. Al doilea partener se aseaza deasupra lui, cu spatele pe abdomenul partenerului. Apoi distractia incepe!

Persoana care sta sus trebuie sa se odihneasca cu capul intre coapsele partenerului, pe zona lui genitala, si cu propriile organe intime sa stea peste gura celui de jos. Pozitia 68 ofera acces total celui care sta jos si trebuie sa provoace placere la toate zonele intime si erogene ale partenerului.

Daca femeia sta sus, barbatul are si ambele maini libere pentru a ii face tot ce doreste, la fel de bine cum si ea se poate atinge pe zonele erogene pentru a isi spori placerea. Conform celor care au incercat-o, pozitia 68 ofera mai multa libertate de miscare ca in cazul pozitiei 69, unde nu poti face prea multe.

Foto: orgasms.org

Pozitii sexuale periculoase

Din fericire, pozitia 68 nu intra in categoria ‘cele mai periculoase pozitii sexuale’. In schimb, cercetatorii din Brazilia au ajuns la concluzia ca cel mai periculos mod de a face sex este atunci cand femeia sta sus, pe partener. Jumatate din fracturile genitale suferide de barbati in timpul sexului au fost cauzate din cauza ca femeile care stau sus nu se pot opri la timp in cazul in care penisul le penetreaza gresit sau se indoaie. Un factor care mareste riscul este si faptul ca femeia care sta sus, controleaza totul cu greutatea corpului.

Antonia si viata ei sexuala! Ce face Alex Velea in pat si care e pozitia ei preferata

O alta pozitie sexuala periculoasa din top este ‘doggy style’ sau, pe romaneste, ‘capra’. In momentul in care femeia sta in maini si in genunchi, barbatii sunt excitati la maximum si accidente se pot intampla. Pozitia ‘capra’ este responsabila de 29% din fracturile sexuale.

A participat la o partida de sex in trei si a avut parte de socul vietii. Ce i s-a intamplat femeii dupa ce a vrut sa schimbe pozitia

Dupa atatea accidente si dureri, cercetatorii au ajuns la concluzia ca cea mai sigura pozitie sexuala in pat este cea a misionarului, cand barbatul sta peste femeie si corpurile lor se contopesc intr-o armonie totala.

Carligul, pozitia sexuala care a innebunit cuplurile. Cum se face? Barbatii sunt cei mai avantajati

Foto: orgasms.org

Publicat: 27 ian. 2017, 16:10 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă