Sexul in comunism era mai bun pentru femei! De ce se simteau mai bine ca in prezent VIDEO

Publicat: 07 Jul. 2019, 15:44 News 3
Sexul in comunism era mai bun pentru femei! De ce se simteau mai bine ca in prezent VIDEO

Este concluzia la care a ajuns un studiu sociologic facut dupa Reunificarea Germaniei din 1990. Se pare ca femeile se simteau mai bine in trecut.

Sexul in comunism era mai bun pentru femei, este concluzia unui studiu. Se pare ca femeile din fostul regim socialist au avut de două ori mai multe orgasme decât femeile din capitalism. Cercetatorii au fost uimiti deoarece, la vremea aceea, femeile nu erau casnice. Aveau locuri de munca si se ingrijeau de toate treburile casei.

Dar femeile din Germania de Vest stateau acasa si se bucurau de tehnologie de ultima ora. Cu toate astea, ele aveau parte de mai putin sex si de o calitate mai scazuta a lui. Informatia a fost publicata de New York Times de catre Kristen R. Ghodsee, profesoară la Universitatea Pennsylvania, o specialistă în studii ruse și est-europene.

Sexul in comunism era mai bun pentru femei


Femeile în comunism aveau parte de mai multă plăcere sexuala, sustine Kristen R. Ghodsee. Drept exemplu, aceasta a dat-o pe bulgaroaica Ana Durceva. Aceasta a trait 43 de ani in comunism, a divortat si si-a crescut singura copilul, apoi. Avea slujba si castiga destui bani la vremea respectiva.

Bulgaroaica Ana Durceva sustine ca viata ei, inainte de 1989, a fost plina de romantism si satisfactie. In prezent, femeia sustine ca este stresata. Principala grija a femeii este economia de piata, ca si la noi, evident. Ana a nascut o fiica la finele anilor ’70 care nu are parte de liniste.

Sexul in comunism era mai bun pentru femei! De ce se simteau mai bine ca in prezent„Nu știe decât muncă și iar muncă. Vine acasă noaptea și este prea obosită să mai stea cu soțul ei. Dar oricum nu mai contează, pentru că și el e obosit. Stau amândoi în fața televizorului ca niște zombi. Când eram de vârsta ei, mă distram mai mult”, spune Durceva.

De ce se simteau mai bine ca in prezent

Un alt exemplu dat de catre autoarea studiului este al unei nemtoaice de 30 de ani. Aceasta sustine ca mama ei, care a trait in Germania de Est, o obliga sa faca un copil cu toate ca vremurile sunt grele si banii nu ii ajung.

„Îi e ușor să vorbească, ei aveau grădinițe și creșe, puteau să-și ia concediu de maternitate și li se păstra slujba. Eu muncesc cu contract pe durată determinată și nu am timp să rămân însărcinată”, spune tânăra.

Sex la Puterea Dragostei! Doi concurenti au fost prinsi ca o faceau in fiecare seara VIDEO

Sexul in comunism era mai bun pentru femei! De ce se simteau mai bine ca in prezentIn anii 50, sexologii din Cehoslovacia au facut cercetari in privinta orgasmului femeilor. Acestia sustin ca egalitatea între femei și bărbați este principala componentă a plăcerii feminine. Cercetatorii sustin ca barbatii trebuie sa ajute la treburile casnice si la cresterea copiilor pentru ca sotii sa aiba satisfactie sexuala in pat.

Femeia care lesina cand face sex: ”Prima oara a fost un soc. Pot rezista doar daca…”

Polonezii sustineau ca sexul nu trebuie sa se limiteze la experiente corporale. Acestia sustin ca, pentru placere, e important si contextul social si cultural. Tot ei sustin ca femeia nu atinge climaxul daca este stresata sau extenuata. In plus, grijile pentru viitor si stabilitatea financiara ii afecteaza libidoul.

Carligul, pozitia sexuala care a innebunit cuplurile. Cum se face? Barbatii sunt cei mai avantajati

Sursa: digi24.ro

Publicat: 07 Jul. 2019, 15:44 News 3
Pe aceeași temă