Fiica lui Madalin Ionescu pleaca de acasa. Stefania va face pasul cel mare

Publicat: 04 iun. 2019, 15:24 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Vesti bune in familia fostului prezentator tv de la Kanal D. Fiica lui, care are deja 22 de ani, se pregateste sa plece de acasa si sa stea singura.

Fiica lui Madalin Ionescu pleaca de acasa. Stefania va face pasul cel mare si se va muta singurica. Tanara are deja 22 de ani, o varsta la care este matura si suficient de capabila sa locuiasca singura. Anuntul mutarii Stefaniei in alta locuinta a fost facuta de Cristina Siscanu.

Actuala sotie a lui Madalin Ionescu a marturisit ca familia lor se pregateste de un pas important. Cel mai mare copil al familiei se va muta singur. Cristina Siscanu si Madalin Ionescu vor ramane, in vila lor din Otopeni, doar cu Filip si Petra, fiica celor doi.

EXCLUSIV. Fosta sotie a lui Madalin Ionescu, super sexy la metrou! Mihaela Coserariu a iesit fara pantaloni VIDEO

Fiica lui Madalin Ionescu pleaca de acasa

„Ştefania împlineşte 22 de ani, vrea să ia viaţa în piept şi se pregăteşte să se mute de acasă, la câteva străzi distanţă de noi, Filip are 15 ani, iar Petra are doi. Dacă o întrebi pe cea mică pe cine iubeşte cel mai mult o să spună că pe „Pepe”. Aşa îl alintă ea pe Filip, nu ştiu de ce. Îi zice şi Filip, dar mai des „Pepe”.

Vesti bune, Madalin Ionescu revine in televiziune! Va avea un talk-show interactiv in mediul online

Pe Ştefania o alintă „Sisi”. Pe Filip îl mângâie, îl pupă, se joacă cu el, îi găteşte în bucătăria ei de jucărie, iar el se preface că bea şi mănâncă tot ce îi pregăteşte ea. Fac şi puzzle-uri împreună. Filip are o răbdare incredibilă cu ea”, a declarat Cristina Șișcanu pentru wowbiz.ro.

Cristina Siscanu, pe podium! Sotia lui Madalin Ionescu a defilat alaturi de fiica ei, Petra VIDEO

Publicat: 04 iun. 2019, 15:24 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă