Vesti bune, Madalin Ionescu revine in televiziune! Va avea un talk-show interactiv in mediul online

Publicat: 19 Mar. 2019, 17:59 Vedete

Madalin Ionescu pregateste o mare surpriza fanilor dupa ce a anuntat anterior ca se retrage din televiziune.

Madalin Ionescu a facut un anunt surprinzator, spunand ca se intoarce, dupa ce a zis ca vrea sa se dedice exclusiv familiei. Insa nu se va intampla pe micile ecrane.

Prezentatorul va avea un talk-show interactiv in online, pe Youtube, si ii roaga pe prietenii virtuali sa ii tina pumnii si sa-l urmareasca cu interes.

Vesti bune, Madalin Ionescu revine in televiziune

Vesti bune, Madalin Ionescu revine in televiziune

„Înainte să stropesc pomii… Poză în hainele bune!??? În altă ordine de idei, ieri am filmat aproape nouă ore. A fost un maraton fascinant! Se apropie momentul reînceperii #madalinionescushow, iar pregătirile sunt intense. E o senzație incredibilă, cu atât mai mult cu cât sunt pe un traseu mult mai personalizat. „Liber, îndrăzneț, influent !”

Sunt doar câteva caracteristici ale talk-show-ului meu, unul mult mai interactiv , mai aproape de oameni decât tot ce am realizat până acum. În curând … Țineți-mi pumnii!?”, a scris Madalin Ionescu pe retelele de socializare, potrivit Cancan.

Madalin Ionescu a renuntat la televiziune in urma cu un an

In urma cu aproximativ un an, Madalin Ionescu si-a anuntat plecarea de la Wowbiz, si implicit, plecarea din televiziune. Acesta si-a motivat decizia care a socat toti romanii.

„Sunt adeptul adevărului. O astfel de decizie a avut în spate a avut o mulțime de rațiuni. M-am gândit că după 17 ani am nevoie de o pauză. Aveam niște viziuni despre cum trebuie să evolueze televiziunea, pe care nu am reușit să le impun la acel moment.

Nu am reușit să determin o serie de factori să înțeleagă cam cum trebuie să evolueze lucrurile și pentru că nu credeam într-un anumit mers al tabloidului.”

Publicat: 19 Mar. 2019, 17:59 Vedete
Pe aceeași temă