Cristina Siscanu, pe podium! Sotia lui Madalin Ionescu a defilat alaturi de fiica ei, Petra VIDEO

Publicat: 22 apr. 2019, 17:34 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Cristina Siscanu are planuri mari pentru fiica ei, Petra, pe care a inscris-o deja la cateva defilari pentru copii. Dar la una din ele a fost si mami pe podium!

Cristina Siscanu, pe podium alaturi de Petra, fiica ei. Vedeta sustine ca a fost extrem de emotionata. E prima oara cand, dupa cum zice ea, a tremurat de emotie in public. Vedeta a purtat o rochie maro, vaporoasa si pana la glezne.

Cristina Siscanu a defilat pe podium alaturi de Petra, fiica ei. Micuta a purtat o rochita bleo si adidasi cu fundite. Fiica lui Madalin Ionescu si a Cristinei Siscanu s-a distrat de minune pe podium. Aceasta a zambit cat a defilat, a ras si chiar a facut semne spre public. Cristina Siscanu, poza de infarct pe internet! A vrut sa-si arate bustul impresionant, dar s-a vazut altceva…

Cristina Siscanu, pe podium VIDEO


La polul opus a fost mama ei, Cristina Siscanu. Vedeta sustine ca a fost coplesita de emotii si ca a tremurat din toate incheieturile. Sustine ca pana si muschii fetei ii tremurau de emotie, la fel ca tot restul corpului. Regimul minune prin care Cristina Siscanu a slabit 25 de kilograme! Uite exact ce mananca la fiecare masa si cum a ajuns de la 87 de kilograme la sub 60!

Sotia lui Madalin Ionescu a defilat alaturi de Petra

„Niciodată nu am avut emoții în public! Niciodată! Nici când eram la grădiniță, nici la școală, la niciun eveniment pe care l-am prezentat, indiferent de vârstă sau loc. În seara aceasta însă a fost altceva… am intrat pe podium cu Petra. 

Am tremurat toată… simțeam cum îmi tremură mușchii feței… că nu mă mai țin încheieturile… o emoție similară am simțit atunci când am fost cu Filip (era prin clasa a patra) la o competiție sportivă și a luat premiul trei… și după ce Ștefania și-a aflat rezultatele la BAC… atunci am plâns singură în mașină minute în șir.

Nu am crezut că la o prezentare de modă cu Petra voi simți cum mi se înmoaie picioarele… Am avut puterea să parcurg întreg podiumul datorită ei… care a fost extrem de senină și de hotărată … și am sesizat imediat că îi place (deși în culise a tras un plâns… și mă descurajasem)… a fost magic”, a povestit Cristina Șișcanu pe Facebook.

Publicat: 22 apr. 2019, 17:34 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă
×