S-a aflat cat bani castiga concurentii de la „Ferma”. Renumeratia este pe masura prestatiei

Publicat: 22 apr. 2019, 17:18 Autor: Simona News 3

Show-ul "Ferma", transmis de Pro TV, are audiente mari dar si castiguri pe masura acestora.

S-a aflat cat bani castiga concurentii de la „Ferma”. Pro TV-ul a tras jackpot-ul cu acest show, pentru ca audientele sunt peste masura asteptarilor. Insa la asa rating, automat si banii castigati de concurenti.

In urma cu patru ani, show-ul a debutat pe Pro TV, iar salariile erau cuprinse intre 4.000 si 14.000 de euro, in functie de notorietatea fiecarui concurent.

Insa odata cu noul sezon au crescut si renumeratiile, astfel ca acum participantii show-ului primesc intre 5.000 si 100.000 de euro, sume record pentru un show tv din Romania.

S-a aflat cat bani castiga concurentii de la „Ferma”

S-a aflat cati bani castiga concurentii de la

Si Mihaela Radulescu o duce bine la Ferma, fiindca Pro TV-ul stie cat rating aduce doar simpla ei prezenta pe sticla. Daca in trecut, pe vremea cand prezenta „Romanii au talent”, bruneta incasa 100.000 de euro pe sezon, la „Ferma” suma este chiar mai mare. Vezi salariul Mihaelei Radulescu AICI.

Mihaela Radulescu este extrem de rasfatata de conducerea Pro TV-ului, astfel ca i s-au indeplinit toate cerintele impuse, fara ezitari, precum o sala de fitness personala la locul filmarilor pe durata contractuala. De ce nu mai e Mihaela Radulescu la Romanii au talent? 

Show-ul „Ferma” se apropie de final iar marele castigator va primi frumoasa suma de 50.000 de euro, potrivit Playtech.

Publicat: 22 apr. 2019, 17:18 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă