John Singleton a suferit un atac vascular cerebral! Cum se simte vedeta

Publicat: 22 apr. 2019, 14:43 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Regizorul si scenaristul american are probleme grave de sanatate. Nominalizatul la Oscar a ajuns de urgenta la spital in urma cu cateva ore.

John Singleton a suferit un atac vascular cerebral. Regizorul si scenaristul american este celebru datorita filmelor „Boyz N the Hood”, „2 Fast 2 Furious” şi „Shaft”. Vedeta a ajuns de urgenta la spital dupa ce a suferit un atac cerebral minor.

Din fericire, medicii i-au spus ca nu se mai afla in pericol. John Singleton a suferit un atac vascular cerebral dupa ce s-a intors din vacanta pe care a avut-o in Costa Rica. Acesta nu a fost in pericol de moarte si a putut sa se deplaseze singur, la spital.

John Singleton a suferit un atac vascular cerebral

In prezent, actorul este internat si atent supravegheat de medici. Dupa un set complet de analize, medicii i-au spus lui John Singleton ca atacul cerebral suferit este minor. Cu toate astea, vedeta trebuie sa aiba grija de sanatatea ei. Trebuie sa o ia mai moale cu munca si sa evite suprasolicitarea creierului. ULTIMA ORA: Incendiu MASIV in Romania! Blestemul Notre-Dame se extinde. A ars TOT!

  • „Miercuri, pe 17 aprilie, iubitul nostru fiu/tata, John Singleton, a suferit un atac cerebral si a ajuns la spital. John este, in prezent, la terapie intensiva si medicii au mare grija de el. Va rugam sa pastrati intimitatea familiei in aceste momente grele si sa va rugati pentru sanatatea lui”, este comunicatul oficial publicat de reprezentantul familiei. BOMBA! Bianca Dragusanu va mai avea un copil! Blonda a facut marturisirea ACUM.

John Singleton este creatorul şi producătorul executiv al serialului difuzat de postul FX „Snowfall”. Productia lui se afla deja la al treilea sezon, la TV. A fost nominalizat la doua premii Emmy in 2017. Acesta a mai regizat filme celebre ca „2 Fast 2 Furious” (2003) şi „Shaft” (2000), informeaza theguardian.com.

Publicat: 22 apr. 2019, 14:43 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă