Bianca Dragusanu vrea inca un copil! Cand va deveni mama blondina

Publicat: 22 Apr. 2019, 13:06 Vedete

Vedeta are o fetita de aproape 3 anisori, pe nume Sofia Natalia. Este rodul iubirii dintre ea si Victor Slav, fostul ei sot si fostul ei iubit.

Bianca Dragusanu vrea inca un copil! Blonda a marturisit recent ca isi doreste sa mai faca inca un copil. Nu stim sigur daca e insarcinata sau nu, la ora redarii acestei stiri, dar dupa spusele ei lucreaza la al doilea copil.

In prezent, Bianca Dragusanu este intr-o noua relatie. Dupa despartirea de Victor Slav, s-a combinat cu Tristan Tate, relatie care a durat extrem de putin. Si-a regasit linistea si iubirea in relatia cu Alex Bodi, de care Bianca Dragusanu s-a despartit deja de cateva ori, la finele lui 2018.

Bianca Dragusanu vrea inca un copil!

  • „Am mai spus despre Victor că este un bărbat extraordinar și tocmai de asta este tatăl copilului meu, dar poate la anul pe vremea asta o să mai am un copil cu un alt bărbat. Eu cu Victor am încheiat relația de comun acord, am rămas prieteni. El și-a făcut altă relație, eu sunt acum într-o altă relație”, a mai spus Bianca Drăguşanu pentru aceeaşi sursă. Anda Adam vrea neaparat al doilea copil. Chiar a ales si numele bebelusului

Relatia Biancai Dragusanu cu Victor Slav

Acum, cand s-au despartit deja de cateva ori, cei doi se inteleg de minune. Blonda a marturisit ca relatia lor este mai buna acum, decat in perioada in care au fost sot si sotie sau iubit si iubita. Se respecta si isi cresc fetita impreuna. BOMBA in showbiz-ul romanesc! Este insarcinata DIN NOU! Nimeni nu se mai astepta la asta

  • „Relațiile sunt diferite, oamenii sunt diferiți, contextele sunt diferite, iar pe mine nu mă interesează relațiile lui. El știe cel mai bine ce alege. Relația între mine și Victor este foarte frumoasă. Este o relație normală. Suntem părinții unui copil minunat de care știm să ne bucurăm împreună și cred că acesta este cel mai important lucru. Ne înțelegem mai bine decât când eram împreună. Acum avem o comunicare mai bună. Nu mai există tensiuni între noi. Mai bine suntem așa decât să fim într-o relație tensionată, iar copilul nostru să ne vadă așa. Este un bărbat extraordinar”, a declarat Bianca Drăguşanu potrivit Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.
Publicat: 22 Apr. 2019, 13:06 Vedete
Pe aceeași temă