Anda Adam vrea neaparat al doilea copil. Chiar a ales si numele bebelusului

Publicat: 22 apr. 2019, 12:56 Autor: Simona News 3

Artista vrea cu tot dinadinsul sa-si mareasca familia, si are in plan o viitoare sarcina.

Anda Adam vrea neaparat al doilea copil. Cantareata a fost invitata in studioul Libertatea, unde a vorbit despre familia sa si despre faptul ca au tot aparut zvonuri conform carora este insarcinata. Anda Adam le-a dezmintit categoric, insa nu neaga ca isi doreste tare mult un al doilea copil in viitorul apropiat.

„Am văzut de curând o știre cum că sunt însărcinată și eu fix cu o zi înainte postasem, de la sală, cum făceam niște îndreptări cu o bară cu greutăți. Cum vă imaginați că o femeie însărcinată ar putea să facă îndreptări cu bara? Mai pusesem și o poză cu abdomenul meu, care ușor începe să devină 6 pachețele.

Nu sunt însărcinată. Ne dorim foarte tare să mai facem un copil, dar nu anul ăsta, pentru că, din păcate, trebuie să ținem cont de anumite conjuncturi. Eu sunt implicată în foarte multe proiecte și nu aș putea să fac acest lucru. Dar pentru la anul avem în plan să facem o surioară sau un frățior pentru Evelin.

Evelin vrea un frățior, mi-a dat chiar și nume. Când o întreb dacă vrea să-i fac un bebeluș, îmi zice că da, e foarte fericită, dar când o întreb dacă vrea să fie fetiță, îmi zice că nu, că vrea băiat. E foarte geloasă, să nu mai fie altă fetiță ca ea. Mi-a zis și cum să-l cheme: David”, a spus artista, potrivit Libertatea.

Anda Adam vrea neaparat al doilea copil

Anda Adam vrea neaparat al doilea copil

In plus, Anda Adam este fericita ca Evelin seamana cu sotul ei Sorin, asa ca nu s-ar supara daca si al doilea copil va semana cu el, fiindca stie ca o sa fie un copil la fel de frumos ca si tatal sau.

„E normal să semene cu tati. Fetițele, de obicei, seamănă cu tații. Și eu semăn mult cu tatăl meu, ca atare, nu am de ce să mă supăr. Poate fac și un băiețel, că băiețeii seamănă cu mamele. Nu am fost niciodată disperată cu chestia asta și știi de ce?

Pentru că eu mi-am luat un soț atât de frumos, încât chiar îmi doresc să semene copiii cu el, că de aia l-am luat așa frumos! L-am luat de montă! Cu omul ăsta, dacă fac un copil sau fac șase, toți or să fie foarte frumoși” a continuat aceasta, potrivit sursei citate.

Publicat: 22 apr. 2019, 12:56 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă