Anda Adam vrea neaparat al doilea copil. Chiar a ales si numele bebelusului

Publicat: 22 Apr. 2019, 12:56 News 3

Artista vrea cu tot dinadinsul sa-si mareasca familia, si are in plan o viitoare sarcina.

Anda Adam vrea neaparat al doilea copil. Cantareata a fost invitata in studioul Libertatea, unde a vorbit despre familia sa si despre faptul ca au tot aparut zvonuri conform carora este insarcinata. Anda Adam le-a dezmintit categoric, insa nu neaga ca isi doreste tare mult un al doilea copil in viitorul apropiat.

„Am văzut de curând o știre cum că sunt însărcinată și eu fix cu o zi înainte postasem, de la sală, cum făceam niște îndreptări cu o bară cu greutăți. Cum vă imaginați că o femeie însărcinată ar putea să facă îndreptări cu bara? Mai pusesem și o poză cu abdomenul meu, care ușor începe să devină 6 pachețele.

Nu sunt însărcinată. Ne dorim foarte tare să mai facem un copil, dar nu anul ăsta, pentru că, din păcate, trebuie să ținem cont de anumite conjuncturi. Eu sunt implicată în foarte multe proiecte și nu aș putea să fac acest lucru. Dar pentru la anul avem în plan să facem o surioară sau un frățior pentru Evelin.

Evelin vrea un frățior, mi-a dat chiar și nume. Când o întreb dacă vrea să-i fac un bebeluș, îmi zice că da, e foarte fericită, dar când o întreb dacă vrea să fie fetiță, îmi zice că nu, că vrea băiat. E foarte geloasă, să nu mai fie altă fetiță ca ea. Mi-a zis și cum să-l cheme: David”, a spus artista, potrivit Libertatea.

Continuarea articolului »

Publicat: 22 Apr. 2019, 12:56 News 3
Pe aceeași temă