Alerta in Romania! O femeie si copilul ei de trei ani au disparut intr-o padure

Publicat: 22 Apr. 2019, 11:16 Ciao.ro
Alerta in Romania! O femeie si copilul ei de trei ani au disparut intr-o padure

Autoritatile romane sunt in alerta dupa ce o femeie si copilul acesteia au disparut in mod misterior.

Alerta in Romania! Femeia in varsta de 40 de ani si copilul acesteia, in varsta de 3 ani, au disparut duminica dupa-amiaza intr-o padure din Brasov. Se aflau acolo impruena cu alti membri ai familiei, dupa cum a informat in aceasta dimineata Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ).

Alerta in Romania!

Alerta in Romania

„Femeia are 1,70 m înălţime şi 55 de kg, faţă ovală, constituţie astenică, ochi albaştri, păr şaten drept mediu, prins la spate în coadă. La data plecării purta o geacă de fâş de culoare albastru închis şi o pereche de blugi.

Minorul are 1-1,10 m înălţime, ochii mari negri, faţă ovală, păr castaniu, constituţie normală. Acesta purta o geacă de fâş de culoare roşie, o bluză de culoare albă şi era încălţat cu cizme de culoare neagră. Avea cu el o bicicletă fără pedale, de culoare roşie (…)”, se arata in alerta emisa de IPJ Brasov, potrivit evz.ro.

Disparitia celor doi a fost anuntata la ora 17:45, imediat dupa ce s-au despartit de ceilalti membri ai familiei. Toti se aflau in apropierea satului Zizin, comuna Tarlungeni, iar dupa aceea au plecat la plimbare intr-o zona necunoscuta.

Toti cei care detin informatii cu privire la persoanele disparute sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa apeleze 112.

 

Publicat: 22 Apr. 2019, 11:16 Ciao.ro
Pe aceeași temă