A urinat pe podea, in timp ce facea sport. Katie Price s-a facut de ras, in public VIDEO

Publicat: 22 apr. 2019, 15:30 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Dornica de a isi recapata silueta din anii trecuti, vedeta a trecut la o modalitate extrema de a face sport. A apelat la un salon EMS pentru antrenamente intense.

A urinat pe podea, in timp ce facea sport. Katie Price s-a facut de ras in sala de sport, dar si in mediul online. Imaginile cu ea au fost filmate si s-au raspandit ca painea calda. Dornica sa slabeasca si sa elimine celulita, Katie Price incearca sportul cu impulsuri electrice.

Imaginile au fost filmate pentru emisiunea reality show a vedetei, My Crazy Life. In episodul din aceasta seara, Katie Price a mers la EMS alaturi de o prietena. Cele doua au sperat ca vor arde mai multe calorii in acest fel. Dar impulsurile au fost prea puternice si vedeta a urinat pe podea.

Katie Price a urinat pe podea, in timp ce facea sport VIDEO


Din cauza socului prea mare in timpul miscarii, Katie Price a urinat pe podea, in timp ce facea sport. A inceput sa tipe si sa rada, neparand deloc rusinata de gestul ei. Cei care au fost prezenti la incident au ras si ei, evident.

Vedeta in varsta de 40 de ani sustine ca, din cauza celor 5 sarcini pe care le-a avut, uneori mai scapa urina. „Chiar pot sa simt cum se contracta. Simt peste tot! Sunt uda, chiar sunt uda, urinez!”, a spus Katie Price.

Camera se indreapta spre picioarele vedetei si se vede clar cum face pe podea. Prietena ei e ingrozita, dar si amuzata: „Picuri pe podea. E socant, Kate, nu poti urina pe podea, pentru Dumnezeu!”, i-a spus aceasta, conform mirror.co.uk.

Publicat: 22 apr. 2019, 15:30 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×