Imagini catastrofale! 5 staruri mondiale distruse de intervențiile estetice. Ele pot obține oricând un rol într-un film de groază!

Publicat: 16 ian. 2020, 14:20 Autor: ileana.ghinea News
Imagini catastrofale! 5 staruri mondiale distruse de intervențiile estetice. Ele pot obține oricând un rol într-un film de groază!

Intervențiile estetice fac bine, „redesenează” frumos chipul sau trupul. Alteori, acestea vin să distrugă ceea ce o dată a fost frumos.

Despre aceste din urmă cazuri vom discuta în continuare. Vom aduce în discuție cazurile a 6 staruri mondiale distruse de intervențiile estetice. Extreme atât din punctul de vedere al intervențiilor, dar și extreme din punctul de vedere al averilor pe care le-au cheltuit pentru a ajunge la look-ul viselor lor. Haide să vedem împreună care sunt 6 dintre cele mai proaste intervenții estetice făcute asupra staurilor mondiale.

Amanda Lepore – un bărbat transformat într-o vampă exagerată

Nu ți se pare și ție același lucru? Amanda Lepore este un transgender – model, artist, actriță, personaj. Vârsta de 17 ani a fost momentul în care a decis că vrea să fie cum simte, așa că a început tratementele premergătoare operației de schimbare a sexului. După cum arată, suntem îndreptățiți să credem că nu s-a mai oprit de atunci.

Doamna Carla Bruni nu prea arată a doamnă

Soția fostului președinte francez, Nicolas Sarkozy, are ceva din Jocelyn Wildenstein, nu ți se pare? De-o frumusețe ravisantă cândva, astăzi Carla Bruni este departe de imaginea de atunci. Excesul de Botox o plasează, cumva, într-o zonă nu tocmai… umană.

Katie Price putea să-și opereze și aerul de… „mala mujer”

Puțină chirurgie estetică la nivelul nasului, ceva acid hialuronic în buze și dintr-o dată altă Katie Price. Acum… dacă ne uităm atent la fotografiile acestea n-ar fi greșit să spunem că ar merita să facă ceva și cu privirea aceea care parcă… ucide.

Pentru Mickey Rourke jos pălăria. De ce?

Pentru că recunoaște că a exagerat, pentru că recunoaște că arată… răuț. Omul o face și într-un mod asumat, deschis, spunând că a apelat la medicul greșit și rezultatele sunt, iată, nefericite.

Daryl Hannah nu recunoaște, dar le face

Daryl Hannah arată fix ca-n Muppets și nu recunoaște de ce arată așa. Noi știm, însă, că vorbim despre multe și proaste intervenții estetice.

Publicat: 16 ian. 2020, 14:20 Autor: ileana.ghinea News
Pe aceeași temă