Fiul lui Katie Price a ajuns de urgență la spital, după ce s-a vaccinat împotriva noului coronavirus

Publicat: 09 feb. 2021, 15:40 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este panică în familia vedetei Katie Price. Fiul ei în vârstă de 18 ani a ajuns de urgență la spital, după ce s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. Potrivit informațiilor din presa străină, fiul ei s-ar afla în stare gravă în spital.

Vedeta de televiziune în vârstă de 42 de ani stă cu sufletul la gură acum, după ce fiul ei de 18 ani, Harvey, se află internat în spital, după ce s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. Tânărul se află internat în Spitalul Great Ormond Stret. A ajuns pe mâinile medicilor cu febră aproape 40 grade Celsius, cu tremurături puternice, la doar câteva ore de la vaccinare. Acesta a avut o reacție în urma înțepăturii.

„Katie este foarte îngrijorată, dar încearcă să rămână calmă. Este periculos, deoarece Harvey nu are cortizol în corp, pentru a lupta ca noi”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Tânărul ar mai avea și alte probleme de sănătate, scriu publicațiile externe. Băiatul a venit pe lume cu sindromul Prader-Willi, displazie, autism și ADHD. I-a fost administrată prima doză de vaccin în cabinetul medical al școlii unde învață. Tânărul ar fi depășit pericolul și se află sub atenția mamei acum, după ce a fost externat din spital.

„Harvey era cel mai tânăr dintre cei de acolo. Totul a decurs fără probleme, calm şi profesional. Harvey a fost atât de curajos şi totul s-a terminat foarte repede. Parcă eram într-un film, când toţi realizează cât de gravă este situaţia”, a spus fostul model.

Katie Price a cheltuit 30.000 de dolari pe silicoane

Vedeta de televiziune a fost recent surprinsă de paparazzi pe o plajă din Turcia. În imagini se văd rezultatele groaznice cauzate de intervenţiile chirurgicale, provocate de obsesia ei de a se lăuda cu un bust cât mai generos. Lucru confirmat în cifre, Katie cheltuind în total 30.000 de dolari pentru a-şi pune, a-şi scoate şi a-şi înlocui silicoane de repetate ori. Ultima intervenţie la nivelul bustului, cea de-a 11-a şi-a făcut-o în anul 2019, în luna mai.

Se pare că familia lui Katie nu este de acord, încercând să o determine pe vedetă să renunţe la această obsesie. La prima operaţie, actriţa şi-a pus implanturi atât de mari încât nici ea nu le suporta.

Sursă foto: Capturi video Youtube

Publicat: 09 feb. 2021, 15:40 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă