Katie Price a cheltuit 30.000 de dolari pe silicoane. Cu ce cicatrici ingrozitoare a ramas

Publicat: 15 oct. 2019, 21:00 Autor: D. C. Ciao.ro

Katie Price şochează din nou prin operaţiile estetice! Dacă ultima dată actriţa a fost văzută complet desfigurată din cauza intervenţiilor suferite la nivelor feţei, de data aceasta sub nivelul sânilor lui Katie au fost suprinse cicatrici îngrozitoare.

Katie Price a cheltuit 30.000 de dolari pe silicoane. Nu este prima dată când Katie ajunge pe masa de operaţii pentru tranformări şocante. Actriţa a ajuns să fie de-a dreptul obsedată de operaţiile estetice, lucru vizbil şi în numărul mare de intervenţii făcute în zona bustului. Deşi aceasta se declară satisfăcută de noii ei sâni, fanii pot observa cu uşurinţă tăieturile oribile aflate sub aceştia.

Katie Price a cheltuit 30.000 de dolari pe silicoane

Vedeta de televiziune a fost recent surprinsă de paparazzi pe o plajă din Turcia. În imagini se văd rezultatele groaznice cauzate de intervenţiile chirurgicale, provocate de obsesia ei de a se lăuda cu un bust cât mai generos. Lucru confirmat în cifre, Katie cheltuind în total 30.000 de dolari pentru a-şi pune, a-şi scoate şi a-şi înlocui silicoane de repetate ori. Ultima intervenţie la nivelul bustului, cea de-a 11-a şi-a făcut-o anul acesta, în luna mai.

Se pare că familia lui Katie nu este de acord, încercând să o determine pe vedetă să renunţe la această obsesie. La prima operaţie, actriţa şi-a pus implanturi atât de mari încât nici ea nu le suporta.

Publicat: 15 oct. 2019, 21:00 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă