Xonia a fost prinsă cu ”minciunica”! Cum a încercat să-și ”păcălească” fanii de pe Instagram

Publicat: 03 dec. 2021, 11:15 Autor: Maria Apostol Vedete
Xonia a fost prinsă cu ”minciunica”! Cum a încercat să-și ”păcălească” fanii de pe Instagram

Ziua Națională a fost prilej de sărbătoare, iar petrecerile din Capitală au fost la mare căutare. Mai ales cele de pe Nordului! Zonă în care vedetele s-au obișnuit să petreacă indiferent de situație. Xonia, de exemplu, a părut că petrece și ea într-o astfel de locație. 

Îmbrăcată într-o rochie cu imprimeu leopard, super-mulată și extrem de sexy, așa apare Xonia într-un story postat în după-amiaza de 1 Decembrie. Distracția părea a fi în toi, iar cântăreața dansa de mama focului. Nmeni n-ar fi putut bănui nici măcar o clipă că totul este un „artificiu” al artistei.

Locația – „La Brasserie”, mesajul tipic –„La mulți ani, România!” și ținuta potrivită, sunt elementele care n-aveau cum să indice altceva decât că artista petrece după „modelul” colegilor de breaslă. A omis însă un detaliu. Detaliul care a dat-o de gol! Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Câte operații estetice are Xonia

Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Xonia în urmă cu ceva timp au lăsat urme adânci în sufletul ei. După ce s-a trezit cu fața umflată, cântăreața a fost nevoită să suporte și criticile venite din partea celor care o acuzau că a exagerat cu operațiile estetice.

Decizia de a mă muta din România a fost legată de sănătatea mea, de vindecare și de a găsi un tratament potrivit. Sănătatea mea fizică și mentală sunt acum pe primul loc.Sunt o persoană asumată și nu învinovățesc pe nimeni pentru ce mi se întâmplă rău în viață. Îmi asum toate acțiunile și deciziile pe care le iau și nimeni nu are putere asupra mea să-mi schimbe părerile sau să mă convingă să fac lucruri pe care nu le doresc”, a explicat artista.

Cântăreața și-a recăpătat aspectul, dar problemele de sănătate îi dau în continuare de furcă. Însă, la fel ca în trecut, cântîreața preferă să nu ofere prea multe informații.

 

Publicat: 03 dec. 2021, 11:15 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă