Gigi Becali a comis-o la nunta fiicei sale Teodora. A umilit o femeie in fata tuturor

Publicat: 15 Oct. 2019, 15:39 News 3

Gigi Becali a făcut spectacol în urmă cu câteva zile la nunta fiicei sale Teodora. Patronul de la FCSB a aruncat cu bani în lăutari, dar la final a comis-o. A umilit o femeie, fără să-i pese că e filmat.

Gigi Becali a comis-o la nunta fiicei sale. Patronul de la FCSB a aruncat cu bani în lăutari, a dansat în stilul deja clasic, în mijlocul ringului, iar toate privirile au fost ațintite asupra lui. Când a rămas în pană de bani, că până și lui Becali i se poate întâmpla, uneori, asta, Gigi a trecut la planul B: a desfăcut plicurile în care invitații își lăsasera ”cadoul” și a continuat petrecerea.

Citește și:

Numai că n-au fost toate bune și frumoase la nunta anului de la Palatul Snagov. Spre dimineață, chiar înainte ca petrecerea să-și aibă ultimul dans, Gigi Becali a comis-o. Chiar dacă știa că este filmat și fotografiat, Becali a umilit o femeie în fața tuturor.

gigi becali

Gigi Becali a comis-o la nunta fiicei sale

La finalul nunții, Becali a strâns toți chelnerii și le-a împărțit câte 200 de euro pentru faptul că au avut grijă ca invitaților să nu le lipsească nimic de pe mese. Toți au primit ”atenția”, mai puțini o femeie. De ce?

Chiar dacă nu se știe exact, se pare că Becali a fost deranjat că aceasta a dat cu aspiratorul în timp ce unii invitați nu plecaseră de la nuntă. Graba femeii l-a enervat pe Becali, iar acesta a decis s-o ”sară” de la plată.

Imediat după ce și-a dat seama că a greșit și că nu trebuie să strice un asemenea eveniment, Becali s-a dus la femeie și a răsplătit-o până la urmă cu aceeași sumă.

Publicat: 15 Oct. 2019, 15:39 News 3
Pe aceeași temă