Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! A ajuns în șanț cu bolidul său de lux, în timp ce se întorcea de la biserică

Publicat: 13 nov. 2023, 11:30 Autor: Alina Nistor Vedete

Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier duminică, 12 noiembrie 2023. Patronul FCSB se întorcea de la biserică și a intrat într-o depășire pe centură, în Capitală.

Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier, după ce un alt participant la trafic a intrat în depășire în același timp cu patronul FCSB. Pentru a evita o tragedie, Gigi Becali a virat și a ajuns cu bolidul său de lux în șanț. Din fericire, nu a pățit nimic, iar mașinii de lux i-au fost avariate doar roțile.

Latifundiarul din Pipera susține că vinovatul accidentului a fost celălalt șofer, care a plecat de la fața locului. Inițial s-a crezut că Luțu a fost la volan, dar Gigi Becali a infirmat zvonurile. Omul de afaceri era singur în mașină în momentul în care a avut loc accidentul. Revoltat, patronul FCSB vrea ca polițiștii să-l găsească pe șoferul vinovat pentru a fi sancționat după cele întâmplate.

„Nu sunt bine, sunt foarte bine. Veneam de la biserică, am intrat într-o depășire pe centură. Un alt om n-a ținut cont, nu cred că m-a văzut, eram în unghiul mort. A intrat și el în depășire, iar ca să-l feresc pe el am intrat în șanț și gata. Toată lumea e bine, dar acum să ia camerele de luat vederi. Ăla trebuie să oprească pentru că el a fost vinovat și am intrat eu în șanț ca să-l evit pe el.

Nu, tată, eu eram la volan, nu Luțu. Eu am plecat, am lăsat mașina acolo și l-am chemat pe Luțu să ia mașina. Eram doar eu în mașină. Celălalt șofer a plecat, nici măcar n-a stat să vadă. De unde să știu eu cine era? Eu am intrat în șanț și la revedere, el a plecat. Probabil i-a fost frică”, a mărturisit Gigi Becali la România TV.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri din Pantelimon în vederea identificării unor posibili participanţi la trafic implicaţi în producerea evenimentului rutier şi a stabilirii cu exactitate a tuturor condiţiilor şi împrejurărilor în care acesta s-a produs, în cauză fiind deschis dosar de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Gigi Becali cere pedeapsă aspră pentru Dorian Popa

Lui Dorian Popa i-a fost reținut permisul de conducere și s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins drogat la volan. A fost pus la zid de către fani și nu numai! Vedetele din showbiz l-au criticat dur pe artist. Printre ele se numără și Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera cere pedeapsă drastică pentru Dorian Popa.

Afaceristul îi pune la pământ pe cei care consumă substanțe interzise. În cazul lui Vlad Pascu, inconștiența a curmat două vieți. Iar Gigi Becali crede cu tărie că trebuie să fie promulgată o lege nouă în ceea ce îi privește pe cei care se urcă drogați la volan.

”Eu spun așa: dacă ești în mașina ta conduci și în chiloți și dezbrăcat, numai că dacă ești drogat sau beat, cinci ani de pușcărie, carnetul luat pe toată viața. Trebuie lege dată”, a spus Gigi Becali, potrivit Realitatea.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 13 nov. 2023, 11:30 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă