Această tânără a fost obligată să-și schimbe pașaportul din cauza operațiilor estetice. Ireal cum arăta înainte!

Publicat: 15 dec. 2023, 11:10 Autor: Alina Nistor News

O tânără a fost constrânsă să își schimbe pașaportul din cauza intervențiilor chirurgicale suferite. Ireal cum arăta înainte de a ajunge pe mâna medicului estetician.

Joanne Prophet, originară din Marea Britanie, s-a confruntat cu situații neplăcute în aeroporturi. Tânăra în vârstă de 28 de ani, mamă a doi copii, a povestit pe rețelele de socializare prin ce a fost nevoită să treacă de fiecare dată când pleca în vacanțe.

De-a lungul anilor, Joanne a trecut prin mai multe schimbări la nivelul feței și al corpului. Din dorința de a-și îmbunătăți aspectul fizic, tânăra a ajuns pe mâna medicului estetician. Doar că schimbările radicale prin care a trecut au făcut-o să nu mai semene deloc cu cea din actul de identitate.

Astfel, în aeroporturi, era pusă la îndoială identitatea sa: „Am fost băgată într-o cameră timp de aproximativ o oră și am fost interogată de șase bărbați turci. Așa că, evident, asta a fost o problemă masivă. Apoi, când am zburat înapoi la Manchester, a trebuit să se tot uite la poză. Mi-au spus că trebuie să o refac pentru că nu seamănă deloc cu mine și de aceea eram mereu oprită”, a povestit Joanne Prophet, conform Daily Mail.

Ireal cum arăta tânăra înainte

În ciuda faptului că femeia nu consideră că a trecut printr-o transformare atât de radicală încât să-și schimbe pașaportul, adevărul este altul. Joanne și-a făcut o rinoplastie și și-a mărit bustul. Pe lângă asta, tânăra din Marea Britanie și-a refăcut complet dantura cu ajutorul fațetelor și și-a redefinit bărbia și buzele cu acid hialuronic. În plus, a apelat la injecții de dizolvare a grăsimii și stimulente pentru piele.

De asemnea, și-a pus extensii de păr, iar noul look nu are nicio legătură cu tânăra de acum zece ani. În secțiunea de comentarii, femeile i-au cerut sfaturi pentru a arăta la fel de bine ca ea. Joanne deține și o clinică de înfrumusețare în Marea Britanie, acolo unde își face diverse tratamente.

Cum arăta tânăra înainte

SURSA FOTO: Instagram

Publicat: 15 dec. 2023, 11:10 Autor: Alina Nistor News
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă