Katie Price s-a logodit cu Kris Boyson desi nu e divortata! Cum l-a cerut de sot pe iubitul ei

Publicat: 05 Dec. 2018, 11:56 Vedete

Modelul care inca nu a divortat de sotul ei, Kieran Hayler, vrea sa se casatoreasca cu actualul ei iubit.

Katie Price s-a logodit cu Kris Boyson dupa ce l-a cerut de sot. Aceasta l-a intrebat pe barbat daca vrea sa ii fie sot, in fata camerelor de filmari. Vedeta are un reality show despre viata ei. Cu toate ca au o relatie cu nabadai, cei doi vor sa faca pasul cel mare.

De cand s-a despartit de sotul ei, fara a divorta, Katie Price iubeste un tinerel. Dar relatia lor nu este una fericita deoarece s-au tot certat si impacat pana acum, informeaza mirror.co.uk. Vedeta a decis sa se logodeasca in timpul vacantei din Glasgow.

Katie Price s-a logodit cu Kris Boyson

Presa internationala sustine ca vedeta isi implora sotul, Kieran Hayler, de 31 de ani, sa semneze actele de divort. Aceasta isi doreste sa se casatoreasca cu iubitul ei cat mai curand. Acesta este si motivul pentru care l-a cerut de sot.

Cererea lor a fost filmata si va aparea in reality show-ul My Crazy Life. Cele doua vedete au vrut sa tina secretul pana cand episodul va aparea pe post. Dar s-a aflat! Katie Price minte si spune ca e burlacita pentru a face audiente cat mai mari.

Publicat: 05 Dec. 2018, 11:56 Vedete
Pe aceeași temă