Cum arată inelul de logodnă primit de Inna de la Deliric! Artista a spus “Da”!

Publicat: 04 ian. 2023, 14:31 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cum arată inelul de logodnă primit de Inna de la Deliric! Inna a terminat anul cu sentimente intense. Spre sfârșitul lunii decembrie a suferit după bunica ei care s-a ridicat la ceruri. Apoi a terminat ultima zi din an ca o divă, pe scenă, adulată de mii de fani, în Malta – Gozo.

Și după un 2022 intens, Inna începe anul cu un frumos inel pe deget pe care s-a hotărât să îl arate fanilor săi. Se pare că relația cu iubitul ei, Deliric, a trecut deja la un alt nivel. Rapperul cerând-o în căsătorie și punându-i pe deget un frumos inel cu diamant. Cei doi nu se sfiau să își afișeze dragostea în public. Și să se sărute la evenimentele mondene unde erau invitați. Așa s-a întâmplat și la unul dintre evenimentele verii, când Deliric și-a luat prin surprindere iubita și a sărutat-o la panou.

Cum arată inelul de logodnă primit de Inna de la Deliric!

Ce a spus Inna despre pupicul primit de la iubitul ei și despre relația cu iubitul său, Deliric?

Este unul dintre mulții pupici pe care îi primesc. Relația noastră este extraordinară, ne înțelegem de minune și ne ajută foarte tare că lucrăm în același domeniu. Ne susținem mult! Ne și completăm și ne și susținem!”, a declarat celebra artistă într-un interviu pentru emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Recent, într-un interviu pentru Ciao.ro, Inna ne-a declarat cât se simte de iubită și fericită, atât pe plan personal cât și profesional.

Artista a spus “Da”!

Sunt într-un loc în care nici nu visam că voi ajunge vreodată, sunt fericită pentru toate reușitele mele de până acum, recunoscătoare pentru echipa mea de la Global Records alături de care construiesc în fiecare zi.

Mă simt extrem de iubită și fericită și în viața personală. Profesional, doresc un hit cunoscut în întreaga lume și muncesc pentru acest vis în fiecare zi”, ni s-a confesat  celebra artista.

Inna și Deliric s-au afișat împreună în 2020 dar au preferat la început să fie discreți și să își trăiască povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor. Inna este însă foarte activă în mediul online, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ceea ce face. Postarea cu inelul de logodnă a strâns în jur de 60.000 de like-uri.

Publicat: 04 ian. 2023, 14:31 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×