Deliric, gest surprinzător față de Inna, după ce s-a zvonit că s-au despărțit! Martorii au rămas uimiți de scenă

Publicat: 19 iun. 2022, 20:24 Autor: Dora Bazavan Vedete

Sunt împreună din vara anului 2020 și s-a zvonit acum câteva luni că s-ar fi despărțit, dar ei sunt mai îndrăgostiți ca niciodată! Este vorba de Inna și Deliric, care au uimit, recent, audiența unui eveniment, printr-un gest romantic extrem de spontan!

Cu această ocazie, am descoperit că în cuplul Inna-Deliric plutesc încă emoția și fluturașii în stomac. Iar Deliric nu se sfiește deloc să își arate dragostea în public. Chiar în momentul în care Inna se afla la panoul evenimentului pentru a face o poză, Deliric s-a așezat lângă iubita lui…

Ce credeți că s-a întâmplat în momentul următor? Rapperul, vizibil îndrăgostit, i-a demonstrat artistei, în public, cât de mult o iubește și a sărutat-o fără să se aștepte!

CIAO.RO a fost pe fază și a imortalizat momentul! Inna a fost luată prin surprindere și s-a emoționat puțin însă Deliric și-a văzut apoi mai departe de treabă și amândoi au socializat cu invitații de la eveniment.

Inna: ”Relația noastră este extraordinară”

Ce a spus Inna despre pupicul primit de la iubitul ei și despre relația cu iubitul său, Deliric?

Este unul dintre mulții pupici pe care îi primesc. Relația noastră este extraordinară, ne înțelegem de minune și ne ajută foarte tare că lucrăm în același domeniu. Ne susținem mult! Ne și completăm și ne și susținem!”, a declarat celebra artistă într-un interviu pentru emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

În plus, Inna s-a declarat fericită de faptul că a reînceput activitatea, pentru ea urmând vara aceasta multe provocări profesionale, precum chiar azi sau mâine un concert în Finlanda, dar și prezența pe scena celui mai mare festival din lume, Tomorrowland.

De multe ori, artista își ia părinții cu ea la evenimente și concerte. Pe lângă faptul că se plimbă foarte mult în toată lumea, Inna a recunoscut  și cât de mult îi place Bucureștiul. Artista obișnuia să locuiască la Barcelona, însă de când a început pandemia a stat mai mult prin Capitală.

 

Publicat: 19 iun. 2022, 20:24 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă