Ce tătic grijuliu este Kamara cu fiul lui! Ce așteaptă Leon de la Moș Crăciun! “Până la sfârșitul anului…”

Publicat: 30 nov. 2022, 14:17 Autor: Dora Bazavan Vedete

Ce tătic grijuliu este Kamara cu fiul lui! Kamara luptă intens pentru fiul său, Leon. Dacă e ceva ce își dorește cel mai mult pe lumea asta, este ca băiatul lui să fie bine și pentru asta artistul face tot ce îi stă în putință.

Ce tătic grijuliu este Kamara cu fiul lui!

Leon are acum 8 ani și a fost diagnosticat imediat după naștere cu tetrapareză spastică. Aceasta este o formă de paralizie cerebrală. Din această cauză, părinții lui Leon au mare grijă de el și sunt foarte atenți să îl ducă la toate controalele recomandate de medici, atât în țară cât și în străinătate, acolo unde, de obicei, se desfășoară  operațiile de Miotenofasciotomie, pe care copilul trebuie să le facă în fiecare an pentru alungirea mușchilor. Kamara ne-a povestit cum se simte Leon acum și ce tratamente ar mai avea de făcut până la sfârșitul anului.

„Am fost la Timișoara cu Leon, am făcut evaluarea, este bine! Până la sfârșitul anului mai facem doar recuperări deocamdată. Probabil la începutul anului viitor sau în primăvară este posibil să facă o nouă operație, în Barcelona sau Madrid, depinde ce ne zice medicul care îl evaluează, că el ne-a recomandat Barcelona și acum ne spunea că este posibil să mergem și la Madrid. Ideea este că după o asemenea operație, tot timpul are nevoie de 3 luni de recuperare, ceea ce îl  dă pe Leon foarte tare înapoi pe partea de kineto.

Adică preferabil ar fi să nu avem nevoie de operație pentru că fiecare operație îl dă înapoi foarte tare. După aceea  trebuie să stea 3 luni fără să facă kinetoterapie, dacă sunt  tendoanele abia operate nu poți să îl pui să facă kineto tare. O lună nu face absolut nimic și abia după o lună începe încetișor, încetișor să fac câte o oră. Mai întâi 30 de minute, apoi câte o oră. Și îl dă așa tare înapoi că  trebuie iar să începi…. Dar nici fără operații nu poți pentru că dacă nu faci operațiile  există posibilitatea să i se strambe oasele”, ne-a dezvăluit Kamara pentru Ciao, artistul fiind un super tătic pentru Leon, grijuliu și atent la toate nevoile copilului său!

Ce își dorește Leon, fiul lui Kamara, de la Moș Crăciun

Ca orice copil și Leon este în așteptarea Moșului însă nu are cerințe exagerate în privința cadourilor pe care își dorește să le primească.

“Leon nu îmi cere nimic. El mi-a zis că vrea doar ciocolată dar eu i-am zis că ciocolată îi dau oricum. Și așa a văzut pe cineva îmbrăcat în Moș pe TikTok, a intrat la un live cu mine un tip la un interviu, și a făcut foarte urât, s-a speriat. Acum se uită la povești cu Moș Crăciun. L-am întrebat! Gata? E ok cu Moșul acum? Se mai sperie! El nu are cerințe speciale atunci când e vorba de Moș!”, ne-a mai povestit Kamara.

Publicat: 30 nov. 2022, 14:17 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×