Divort cu scantei la Hollywood! Michelle Williams si Phil Elverum s-au despartit dupa niciun an de casnicie

Publicat: 22 apr. 2019, 15:30 Autor: Simona Vedete

Actrita americana, Michelle Williams, a spus adio casniciei cu Phil Elverum.

Divort cu scantei la Hollywood, dupa ce actrita Michelle Williams, in varsta de 38 de ani, s-a despartit de sotul ei in varsta de 40 de ani dupa mai putin de un an de la casatorie, potrivit The Sun.

Cei doi si-au unit destinele intr-o ceremonie privata in iulie 2018, iar la inceputul anului problemele au inceput sa apara, astfel ca cei doi au decis sa se separe pentru o perioada.

„A fost o despartire amicala, de comun acord, iar cei doi au ramas prieteni” a spus o sursa pentru People magazine. Michelle este mama unei fete de 12 ani, Matilda, iar tatal ei este regretatul actor Heath Ledger.

Cei doi s-au despartit in 2008, dupa o relatie de trei ani, cu doar cateva luni inainte ca acesta sa moara, din cauza unei supradoze de medicamente.

Divort cu scantei la Hollywood

Divort cu scantei la Hollywood

Dupa ce si-a confirmat relatia cu artistul indie vara trecuta, Michelle a spus pentru Vanity Fair ca relatie lor „este una sacra si foarte speciala”.

Michelle a fost nominalizata de patru ori la Oscar pentru rolurile din „Brokeback Mountain”, „Blue Valentine”, „My Week with Marilyn” si „Manchester by the Sea” insa a castigat Globul de Aur pentru rolul din „Blue Valentine”.

Actrita a mai avut si alte aparitii spectaculoase in filme precum „Venom” si „The Gratest Showman”, care au dominat box ofice-urile din intreaga lume.

Publicat: 22 apr. 2019, 15:30 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă