Jojo nu se opreste din plans dupa moartea bunicii. Cine o sprijina in aceste momente grele

Publicat: 04 Jun. 2019, 14:38 Vedete

In urma cu cateva zile, vedeta anunta ca bunica ei s-a stins din viata. Batrana a fost internata in spital, dar medicii nu au dat vesti bune familiei.

Jojo nu se opreste din plans dupa moartea bunicii. Batrana s-a stins din viata la finele lunii mai 2019. Dupa ce a fost internata mai multe zile, trupul femeii a cedat, macinat de o boala pe care Jojo a refuzat sa o faca publica.

De atunci, vedeta din serialul Liber ca pasarea cerului nu se opreste din plans. Jojo si-a iubit bunica enorm si regreta ca cei doi copii ai sai nu au petrecut mai mult timp cu strabunica lor. Singurul sprijin pe care actrita il are acum este in sotul ei, Paul Ipate.

Jojo nu se opreste din plans dupa moartea bunicii

Jojo si Paul Ipate
Jojo nu se opreste din plans dupa moartea bunicii. Cine o sprijina in aceste momente grele

„El e umărul pe care plâng și stânca mea neclintită atunci când trec prin perioade grele. Chiar și atunci când îmi fuge pămâtul de sub picioare, Paul Ipate e lângă mine să îmi spună că o să fie bine. E soarele meu în zilele întunecate și farul meu când e furtună.

Datorită lui m-am putut urca din nou pe scenă în această perioadă sensibilă din viața mea și datorită iubirii și înțelegerii lui o să pot să joc primul nostru spectacol în doi, la final de săptămâna.

Jojo trece prin clipe grele. Mesajul dubios postat dupa ce bunica ei a ajuns de urgenta la spital

Te iubesc, Paul. Nu știu ce m-aș fi făcut fără tine mai ales acum, dintre toate perioadele grele din viața mea. Îți mulțumesc că ești în fiecare secundă alinarea mea. ⚫️”, a scris Jojo în mediul online.

Jojo este in doliu! I-a murit una dintre cele mai dragi persoane

Publicat: 04 Jun. 2019, 14:38 Vedete
Pe aceeași temă